Galatasaray'da flaş ayrılığı Lucescu duyurdu

Son dakika Galatasaray haberleri... Bir süredir Arap kulüplerinin radarına giren Younes Belhanda için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ciddi girişimlere başladı. Teknik direktör Razvan Lucescu'nun Faslı yıldızı ısrarla istemesi üzerine harekete geçen kulüp yetkililerinin, yıldız ismi 5 milyon euro garanti ücret ve bonuslarla ikna ettiği öne sürüldü.

Giriş Tarihi 07 Haziran 2020, 12:56 Güncelleme 07 Haziran 2020, 12:56
Galatasaray’da flaş ayrılığı Lucescu duyurdu

İÇİNDEKİLER

Suudi Arabistan medyasında yer alan haberlere göre; Al Hilal Teknik Direktörü Razvan Lucescu, sarı kırmızılı takımda forma giyen Faslı oyuncu Younes Belhanda'nın transfer edilmesini istiyor.

Al Hilal Yönetimi'nin, Eduardo'nun yerine Galatasaray'dan Younes Belhanda'ya yöneldiği ve Razvan Lucescu'nun da oyuncuyu kadrosunda görmek istediği kaydedildi. Suudi Arabistan takımı, oyuncuyla büyük oranda anlaştı. Al Hilal, Faslı yıldıza yıllık 5 milyon euro net ücret, her 25 puanda 100 bin euro ve attığı her bir gol için 5 bin Euro prim teklif etti.

GALATASARAY'DA BELHANDA AYRILIYOR
Younes Belhanda, Galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin Euro net maaş, puan başına 5 bin ve her 25 puanda ise 100 bin Euro prim alıyor. Faslı yıldızın mukavelesi 2021 yazında tamamlanacak.

Al Hilal'in, sarı kırmızılı takıma da 4-5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli yıllık 5 milyon Euro net ücret, önermesi bekleniyor. Belhanda, Galatasaray'da bu sezon 15 maçta forma giyerken, 3 gol atıp 1 de asist yapma başarısı gösterdi.