Fenerbahçe'de Andriy Yarmolenko bombası

İngiliz basını Fenerbahçe’nin Ukraynalı sağ açık Andriy Yarmolneko’yu kiralamak istediğini yazdı. Bazı haber kaynakları da West Hamn’ı satıştan ya da zorunlu satın alma opsiyonundan yana olduğunu iddia etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2020 Güncelleme 01 Haziran 2020, 06:57
Fenerbahçe’de Andriy Yarmolenko bombası

İÇİNDEKİLER

İngiliz basını West Ham United takımında forma giyen Ukraynalı sağ kanat oyuncusu Andriy Yarmolenko'yu Fenerbahçe'nin istediğini iddia etti. 2018'de Borussia Dortmund takımından West Ham United'a 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Yarmolenko satış listesini konmuştu. Güncel piyasa değeri ise 9-10 milyon Euro civarında. İngiliz futbol siteleri Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla oyuncuyu kiralamak istediğini görüşmelerin sürdüğünü yazdı. Bazı haber kaynakları ise West Ham'ın zorunlu satın alma opsiyonu koydurmak istediğini de iddia etti. 30 yaşındaki Andriy Yarmolenko, birkaç yıl öncesine kadar Avrupa'da mevkisinin en iyi isimlerinden birisi olarak gösteriliyordu. Sağ açık oynamasına karşın son derece golcü özelliklere sahip bir oyuncu olan 1,90 boyundaki Yarmolenko, Ukrayna Milli Takımı'nda 86 maçta 37 gole imzasını attı. Yarmolenko, önceki sezon da Fener'in gündemine gelmiş, kiralanmak istenmiş ancak o zamanki takımı Dortmund, tercihini satıştan yana kullanmıştı.




TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE FENER'E İLAÇ GİBİ GELİR
Moses'ın takımdan ayrılmasının ardından sağ kanatta sıkıntı çeken F.Bahçe, Yarmolenko'yu kadrosuna katarsa ciddi bir eksiğini kapatmış olacak.

YARMOLENKO İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK
Sağ kanadı domine edecek ve aynı zamanda da skor da üretecek bir isim arayan Fenerbahçe, Yarmolenko için maddi şartlarını zorlaması gerekiyor.