Fenerbahçe’den Galatasaray'ı kızdıracak transfer hamlesi! Mert Hakan Yandaş’a 60 milyon lira...

Fenerbahçe, Cimbom’un 1.6 milyon Euro’ya el sıkıştığı Mert Hakan’a 4 yıl için 7.2 milyon Euro maaş ve 800 bin Euro imza parası teklif etti. Daha önce Galatasaray'a "Size söz verdim" diyen genç yıldızın bu teklif sonrası kafası karışırken, Kanarya transferde bir adım öne geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2020 Güncelleme 27 Mayıs 2020, 07:09
Fenerbahçe’den Galatasaray’ı kızdıracak transfer hamlesi! Mert Hakan Yandaş’a 60 milyon lira...

İÇİNDEKİLER



Herkesin
"Galatasaray'a gidecek" dediği Mert Hakan Yandaş'ın transferi yeni bir boyut kazandı. Fenerbahçe, ocak ayında Sarı-Kırmızılılar'la yıllık 1.6 milyon Euro'ya prensipte anlaşan yıldız futbolcuya müthiş bir teklif yaptı. Kanarya 4 yıl için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı.


YILLIK 2 MİLYON EURO'YA GELİYOR
F.Bahçe'nin Mert Hakan'a 1.8 milyon Euro maaş, 4 yıl sözleşme ve 800 bin Euro imza parası teklif ettiği öğrenildi. Böylece toplam teklif Türk Lirası olarak yaklaşık 60 milyona ulaştı.


ARADAKİ FARK 1.6 MİLYON EURO
Daha önce "Galatasaray'a söz verdim" diyen Sivassporlu futbolcunun son teklif sonrası kafasının karıştığı öğrenildi. Çünkü iki teklif arasında 1.6 milyon Euro'luk büyük bir fark oluştu.


CİMBOM ŞİMDİ NE YAPACAK?
Transferde bir adım öne geçen Fenerbahçe şimdi gelişmeleri izlemeye başladı. Galatasaray'ın Mert Hakan'a yeni bir teklif yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.