Galatasaray'a son dakika Rodrigues müjdesi | Anlaşma tamam

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Garry Rodrigues müjde. Galatasaray'ın eski futbolcusu Garry Rodrigues'ten kalan taksit konusunda Al Ittihad Kulübü ile anlaşmaya vardı.Galatasaray'ın Al Ittihad takımına sattığı Garry Rodrigues için son transfer taksidi hafta arasında ödenecek.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2020, 16:16 Güncelleme 26 Mayıs 2020, 16:16
Galatasaray’a son dakika Rodrigues müjdesi | Anlaşma tamam

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Garry Rodrigues için Al Ittihad Kulübü, Galatasaray'a olan bonservis taksidi borcunu ödeyecek. Sarı kırmızılıların taksidin gecikmesi sonrası FIFA'ya gitmeye hazırlandığı biliniyordu. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde kalan 500 bin dolar için anlaşma sağlandı.

GALATASARAY, GARRY RODRİGUES'İ NE KADARA SATMIŞTI?
Galatasaray'ın 10 milyon 250 bin dolar bonservis bedeli karşılığında Al Ittihad'a sattığı Garry Rodrigues için son taksit ödenmemişti. Kalan 500 bin dolarlık taksik üzerinden görüşme gerçekleştiren iki kulüp, 250 bin dolar ödenmesi karşılığında anlaşma sağladı. Arap basınında yer alan haberlere göre, Al Ittihad Kulübü 250 bin dolarlık ödemeyi Türkiye'de bankaların açılmasıyla birlikte yaparak taksidi bitirecek.

Al Ittihad ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Garry Rodrigues, Fenerbahçe'de bu sezon forma giydiği 21 resmi maçta 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi.