Elneny, Beşiktaş'a kaldı! Arsenal Mısırlı futbolcuyu takımda düşünmüyor

Beşiktaş Arsenal’in kiralık verdiği oyuncuları istememesi nedeniyle Elneny’in transferinde bir adım önde. Elneny'i Sergen Yalçın'ın çok beğendiği ve takımın vazgeçilmez ismi olarak gördüğü öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2020 Güncelleme 06 Mayıs 2020, 07:07
Elneny, Beşiktaş’a kaldı! Arsenal Mısırlı futbolcuyu takımda düşünmüyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş için sevindirici bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yeni sezonda da takımda mutlak görmek istediği isimlerden biri olan Muhammed Elneny için İngiltere'den gelen haber Siyah- Beyazlı yönetimin elini güçlendirdi. Sezon başında İngiliz ekibi Arsenal'den kiralanan Mısırlı futbolcu, Ada temsilcisinde gözden çıkarıldı. Coronavirüs salgını nedeniyle, teknik direktör Mikel Arteta'nın özel bir talebi olmazsa, şu anda kiralık olarak gönderilen oyuncuların gelecek sezonda da kadroda tutulmayacağı belirtildi. Bu gelişmeden sonra Beşiktaş Yönetimi'nin Elneny için Arsenal'la yeni bir görüşme yaparak bir sezon daha kiralama teklifi sunacağı gelen bilgiler arasında.

28 MAÇTA 2 ASİST YAPTI
Beşiktaş'a Arsenal'dan kiralanan Elneny 28 resmi maçta hiç gol atamazken 2 asist yaptı. Sergen Yalçın'ın oyunu çift yönlü oynadığı için Mısırlı yıldızın kalmasını istediği öğrenildi.



YALÇIN ONDAN ÇOK MEMNUN
Elneny'i Sergen Yalçın'ın çok beğendiği ve takımın vazgeçilmez ismi olarak gördüğü öğrenildi.