Fenerbahçe Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş için atağa kalktı, ortalık karıştı!

Galatasaray salgının etkilerini gerekçe göstererek ocak ayında el sıkıştığı Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ın ön anlaşmalarında ‘indirim’ talep edince Fenerbahçe hemen düğmeye bastı. Sarı-Lacivertliler temaslara başlamasına rağmen Galatasaray cephesi ise "Sıkıntı yok. İkisi de sarı-kırmızılı formayı giyecek" görüşünde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2020 Güncelleme 29 Nisan 2020, 06:59
Fenerbahçe Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş için atağa kalktı, ortalık karıştı!

İÇİNDEKİLER



Son
iki sezonda önce Emre Akbaba ardından da Vedat Muriç için müthiş bir transfer savaşı veren Galatasaray ve Fenerbahçe bir kez daha karşı karşıya… İddialara göre Sarı-Lacivertliler ezeli rakibinin her konuda anlaşmaya vardığı Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş için harekete geçti.

SON GELİŞMEYİ FIRSATA ÇEVİRDİLER
Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray'ın salgının etkilerini gerekçe göstererek iki futbolcu ile ocak ayında yaptığı ön anlaşmalarda indirip talep etmesini fırsat bilerek temaslara start verdi.


GALATASARAY KENDİNDEN EMİN
Hem Emre Kılınç hem de Mert Hakan'ın menajeriyle görüşme yapan Sarı-Lacivertliler anlaşma zemini aramaya başladı. Yaşanan gelişmelere rağmen Galatasaray cephesi kendinden son derece emin.

HERKES BU KONUDA RAHAT OLSUN!
Sarı-kırmızılı yöneticilerin yakın çevresine, "Hiçbir sıkıntı yok. Emre ve Mert Hakan yeni sezonda Galatasaray formasını giyecek. Herkes bu konuda rahat olsun" diye konuştukları öğrenildi.


HER İKİSİ DE SİNYALİ VERDİ!
Emre açıklamaları, Hakan ise sosyal medyada G.Saray'ı takibe başlayarak Cimbom'a transfer sinyali vermişti. Ancak son gelişmeler işleri karıştırdı.