Fenerbahçe taraftarından teknik direktör belirsizliğine isyan! "56 gündür hoca nerede başkan?"

Trabzonspor maçı sonrasında Ersun Yanal’la yollarını ayıran Ali Koç geride kalan 56 günde bir hoca ile anlaşamadı. Taraftarlar sosyal medyada yönetime isyan bayrağını açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2020 Güncelleme 28 Nisan 2020, 07:00
Fenerbahçe taraftarından teknik direktör belirsizliğine isyan! 56 gündür hoca nerede başkan?

İÇİNDEKİLER



Bu
sezon da şampiyonluk yarışından erken kopan Fenerbahçe'de çok büyük bir teknik adam belirsizliği yaşanıyor. 3 Mart tarihinde Trabzonspor ile oynanan kupa maçının ardından Ersun Yanal ile yollarını ayıran Ali Koç yönetimi geride alan 56 günde takımın başına bir isim getiremedi.


BULUT'A BAZI YÖNETİCİLER KARŞI
İlk olarak Kovac, Bruno Labbadia ve Roger Schmidt ile görüşen fakat sonuç alamayan Sarı-Lacivertliler ardından rotayı Erol Bulut'a kırdı. Ancak bazı yöneticiler genç hocaya karşı çıktı.



BJELICA HENÜZ İKNA EDİLEMEDİ

Son olarak ise Nenad Bjelica ile masaya oturan Fenerbahçe yönetimi henüz Hırvat hocayı da ikna edebilmiş değil. Yaşanan bu belirsizlik taraftarları da isyan noktasına getirmiş durumda.



BÖYLE ÇARESİZLİK GÖRÜLMEDİ!
Sosyal medyada Ali Koç'a sert eleştiriler getiren taraftarlar, "Başkan söyle bize, 56 gündür hocamız nerede? Fenerbahçe son yıllarda hiç bu kadar çaresiz kalmamıştı" ifadesini kullanıyor.



BJELICA DA ELDEN KAÇABİLİR!
Fenerbahçe'nin listesindeki teknik adamlardan Bruno Labbadia kısa süre önce Hertha Berlin'in başına geçmişti… Hırvat medyasında çıkan iddialara göre yönetimin sıcak temas halinde olduğu Nenad Bjelica'ya da Bundesliga'dan 2 kulüp talip oldu. Fenerbahçe'nin teklifine henüz olumlu-olumsuz bir yanıt vermeyer Hırvat hocanın da elden kaçma ihtimali tedirginlik yaratıyor.



2 yıl önce çok büyük hedeflerle Fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç taraftarın gözündeki kredisini giderek tüketmeye başladı.