Başkan Erdoğan'dan 'Evde hareketsiz kalma' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferansla yapılan toplantıda topluma egzersiz konusunda destek olunmasını istedi. Erdoğan, "Salgın hastalık sebebiyle sokaklardaki insan hareketliliğini en aza indirmeye çalışıyoruz. Ancak bu insanlarımızın vücutlarının tamamen hareketsiz kalması anlamına gelmiyor. Evde kalarak da vücudu çalıştırmak mümkündür. Bunun için tüm vatandaşlarımızı evde kal hareketsiz kalma kampanyamıza katılmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2020 Güncelleme 23 Nisan 2020, 06:57
Başkan Erdoğan’dan ’Evde hareketsiz kalma’ mesajı

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli futbolcularla video konferans yöntemiyle bir araya geldi… Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcular toplantıda hazır bulundu. Erdoğan, milli yıldızların topluma egzersiz konusunda destek olmasını istedi.


Cumhurbaşkanı, "Salgın hastalık sebebiyle Euro 2020'nin ertelenmesini daha iyi hazırlık için fırsata dönüştürmeliyiz. Bugünkü A Milli Takım kadromuzun ülkemize uzun zamandır hasret kaldığı başarılar tattıracak güçlü bir ekip olduğuna yürekten inanıyorum" dedi.




Konuşmasında vatandaşlara da çağrıda bulunan Erdoğan, "Salgın hastalık sebebiyle sokaklardaki insan hareketliliğini en aza indirmeye çalışıyoruz. Ancak bu insanlarımızın vücutlarının tamamen hareketsiz kalması anlamına gelmiyor. Evde kalarak da vücudu çalıştırmak mümkündür. Bunun için tüm vatandaşlarımızı evde kal hareketsiz kalma kampanyamıza katılmaya davet ediyorum" diye konuştu…



GÜZEL GÜNLERE DAİR UMUDUMUZU YİNELEDİK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, sosyal medyadan, "Güzel günlere dair umudumuzu yineledik" mesajını paylaştı…