4 büyüklerin transfer listesindeydi! Mert Hakan Yandaş transfer ateşini yaktı

Süper Lig'de bu yıl sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mert Hakan Yandaş, özellikle Galatasaray başta olmak üzere 4 büyüklerin ilgisini çekmişti. Sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcu sosyal medya hesabından Galatasaray'ı takibe alarak transfer ateşini yaktı.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2020, 10:59 Güncelleme 21 Nisan 2020, 11:01
4 büyüklerin transfer listesindeydi! Mert Hakan Yandaş transfer ateşini yaktı

İÇİNDEKİLER

Mert Hakan Yandaş'dan flaş bir Galatasaray hamlesi geldi. Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da gösterdiği performansla yıldızını parlatan 25 yaşındaki futbolcu, transferin gözdesi konumuna geldi. Avrupa'dan da teklifler alan Mert Hakan için Galatasaray da yakından ilgileniyor. Öyle ki sezon sonu Sivasspor'la sözleşmesi sona erecek olan başarılı futbolcunun sarı-kırmızılı takımla 4 yıllık prensip anlaşmasına varıldığı öne sürüldü. Bütün bu gelişmelerin ardından Mert Hakan Yandaş'tan da bir hamle geldi ve yıldız futbolcu sosyal medya hesabından Galatasaray'ı takibe aldı.



TRANSFERİN HABERCİSİ
Mert Hakan Yandaş'ın bu hareketi sosyal medyayı salladı ve transferin habercisi şeklinde yorumlandı. Süper Lig'de bu sezon 25 maça çıkan başarılı futbolcu 6 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.