65 yaş ve üstüne yasak kararı çıktı! Gözler futbol camiasına döndü! Fatih Terim, Mustafa Denizli, Aziz Yıldırım ve...

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan 65 yaş ve üstünün sokağa çıkmasının sınırlandırılması kararının ardından gözler spor camiasına çevrildi. Türk futbolunun birçok ismi yasak kapsamında kaldı. Peki karardan kimler etkilenecek? İşte yanıtı...

Giriş Tarihi 22 Mart 2020, 11:52 Güncelleme 22 Mart 2020, 11:57
65 yaş ve üstüne yasak kararı çıktı! Gözler futbol camiasına döndü! Fatih Terim, Mustafa Denizli, Aziz Yıldırım ve...

İÇİNDEKİLER

Koronavirüs kapsamında alınan tedbir çoğalırken, akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı'ndan flaş bir açıklama geldi. Bakanlıktan ''Saat 24.00 itibariyle 65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları sınırlandırıldı.'' açıklamasının gelmesinin ardından gözler, Türk futbolunun tecrübeli isimlerine çevrildi.

67 yaşındaki Şenol Güneş ve Aziz Yıldırım, 66 yaşındaki Fatih Terim, 70 yaşındaki Mustafa Denizli ve Mustafa Cengiz, 69 yaşındaki Nihat Özdemir bir süre istirahate çekilecekler.

BİR SÜRE EVDE KALACAKLAR
Ankara'daki spor koronavirüs zirvesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, liglerin ertelendiğini açıklamıştı. Koronavirüsü tehdidi nedeniyle milli maçların da ertelenmesi beklenirken, ligde boy gösteren ve bir dönem Türk futboluna damga vuran tecrübeli isimler bir süre evlerinde kalacak.