Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta? Malatya TS maçı hangi kanalda?

Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta? Süper Lig’de erteleme maçı Malatya TS maçı hangi kanalda sorusuna futbolseverler yanıt arıyor. Ligde şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak ve hakem Ali Palabıyık’ın düdük çalacağı mücadele nefes kesecek. Formunun zirvesinde olan Trabzonspor, eksik olan maçını kazanıp liderliğe yükselmenin hesaplarını yapıyor. Yeni Malatyaspor ise sahasında kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

Giriş Tarihi 11 Mart 2020, 15:31 Güncelleme 11 Mart 2020, 15:31
Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta? Malatya TS maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta? Malatya TS maçı hangi kanalda sorusuna yanıt aranıyor. Elazığ depremi nedeniyle ertelenen Süper Lig maçı Yeni Malatyaspor Trabzonspor ne zaman sorusu gündeme oturdu. Ligde oynadığı son 9 maçı kaybetmeyen Trabzonspor, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak liderliğe yükselmenin hesaplarını yapıyor. Yeni Malatyaspor sahasında kazanarak alt sıralardan uzaklaşma amacı taşıyor. Zorlu mücadelede hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

YENİ MALATYASPOR'DA SON DURUM

Ligde oynadığı son 9 maçı kazanamayan Yeni Malatyaspor bu dönemde yalnızca 2 puan kazanabildi. Alt sıralara gerileyen Y. Malatyaspor, ligde topladığı 25 puanla 13. sırasında bulunuyor.

TRABZONSPOR'DA SON DURUM

Trabzonspor ise ligde oynadığı son 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik elde ederek muhteşem bir form tutturdu. Bordo mavili ekip, ligde topladığı 49 puan ve bir maç eksiğiyle ikinci sırada bulunuyor.

YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak mücadele bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Zorlu karşılaşma beIN Sports HD 2 kanalından canlı yayınlanacak.

SON DAKİKADA KAMİL ŞOKU

Malatya karşısında Manuel da Costa, Manoel Messias ve Guilherme, maçın ertelendiği tarihten sonra transfer edilmeleri nedeniyle bugün karşılaşmada forma giyemeyecek. Yusuf Sarı ve Ahmet Canbaz'ın da sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca dün son idmanda Kamil Ahmet sakatlandı ve o da kadrodan çıkarıldı.

EKUBAN UÇUŞA GEÇTİ

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'a katılan Caleb Ekuban, çıktığı 36 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırdı. Son olarak Gaziantep deplasmanında fileleri sarsan Ganalı, bu sezon ise bu rakama çok daha kısa bir sürede ulaştı. 25 yaşındaki futbolcu, 23. maçında 8. golünü attı.

MALATYA'DA 7 EKSİK

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da kart cezalısı Hadebe, Chebake ve Mustafa Akbaş, Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Öte yandan maçın ertelendiği tarihten sonra takıma katılan Walter, Kjartansson, Ndayishimiye ve Hafes de statü gereği oynayamayacak.

DIŞ SAHADA KAYBETMİYOR

Fırtına bu sezon deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmada sadece 1 kez yenildi. Bordo-mavililer, bu periyotta 5 galibiyet ve 5 de beraberlik aldı. 23 Eylül 2019 tarihinde oynanan Demir Grup Sivasspor maçında mağlup olan bordomavililer, bu karşılaşmanın ardından dış sahada 170 gündür kaybetmiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Murat, Robin, Mina, Sakıb, Acquah, Donald, Gökhan Töre, Chaaleli, Bifouma, Umut

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Campi, Novak, Sosa, Obi Mikel, A. Parmak, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth