Maç sonucu : Yeni Malatyaspor 1-1 İttifak Holding Konyaspor

Süper Lig'in 25.haftasında Btc Türk Yeni Malatyaspor'un konuğu, İttifak Holding Konyaspor'du. Her iki takım da maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta kazanan çıkmadı. İki takımın da 10 kişi kaldığı mücadelede konuk takımın golü 45+5. dakikada penaltıdan gelirken, ev sahibi ekip ise 80'de Murat Yıldırım'la bu gole karşılık verdi. Maçın son anlarında Konyaspor'un kalecisi Serkan Kırıntılı kırmızı kartla oyun dışı kalırken, mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi..

Giriş Tarihi 07 Mart 2020, 13:56 Güncelleme 07 Mart 2020, 16:07
Maç sonucu : Yeni Malatyaspor 1-1 İttifak Holding Konyaspor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 25. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor evinde İttifak Holding Konyaspor ile karşılaştı. Karşılaşmada ilk yarının uzatma dakikalarında kırmızık art gören Issam Chebake takımını 10 kişi bırakırken, bir de penaltıya sebebiyet verdi. Konuk ekip, Riad Bajic'in kullandığı penaltı golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda mücadelesini sürdüren ev sahibi takım, 45 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen 80'de Murat Yıldırım'ın attığı golle beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra iki ekip de ataklarını sürdürürken, Yeni Malatyaspor'un yakaladığı bir pozisyonda Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı, ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle maçın hakemi Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Maçta kalan dakikalarda gol olmayınca, karşılaşmada puanlar paylaşıldı. Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor puanını 25'e yükseltirken, Konyaspor da puanını 23'e çıkardı.

GOLLER

80' Murat Yıldırım

45' Rijad Bajic (pen.)

KIRMIZI KART

45' Issam Chebake | Yeni Malatyaspor

88' Serkan Kırıntılı | Konyaspor

PUAN DURUMU

13- Yeni Malatyaspor - 25 PUAN

15- Konyaspor - 23 PUAN