Millilerimize zorlu grup

Türkiye’nin UEFA Uluslar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu. B Lig’nde 3. grupta mücadele edecek olan Ay-Yıldızlı ekibimiz Rusy,a Sırbistan ve Macaristan ile eşleşti. Türkiye grubunu lider bitirirse A Ligi’ne yükeslecek. Uluslar Ligi’nde grup maçları bu yıl eylül, ekim ve ksıam aylarında oynanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2020 Güncelleme 04 Mart 2020, 06:58
Millilerimize zorlu grup

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. B Ligi'nde yer alan Türkiye, kuraya 3. torbadan girdi. Milliler, 3. Grup'ta Macaristan, Sırbistan ve Rusya ile eşleşti. Uluslar Ligi'nde grup maçları bu yıl eylül, ekim ve kasım aylarında, şampiyon takımın belli olacağı finaller Haziran 2021'de, play-off müsabakaları ise Mart 2022'de oynanacak. Lider bitiren takım A Ligi'ne yükselecek. 2. ve 3. bitiren B Ligi'nde kalacak. Sonuncu takım ise C Ligi'ne düşecek. Hollanda'da gerçekleştirilen kura çekimine TFF Başkanı Nihat Özdemir ile teknik patron Şenol Güneş de katıldı.



MİLLİLER A LİGİ'Nİ HEDEFLİYOR
A Milli Futbol Takımımız grubunda Rusya ile birlikte favori olarak gösteriliyor. Milliler grup 1.'si olup A Ligi'ne yükselmeyi hedefliyor.

3.GRUP

TÜRKİYE

RUSYA

SIRBİSTAN

MACARİSTAN



Teknik Direktör Güneş, "FIFA sıralamasında ilk 10 sıra içinde yer almak istiyoruz" dedi.