Trabzonspor'dan son dakika açıklaması: TSYD toplantısına katılmayacağız!

Türkiye Spor Yazarları Derneği bir açıklama yapmış ve Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor başkanlarını buluşturacağını belirtmişti. Bunun üzerine Trabzonspor'dan jet hızında bir açıklama geldi. Bordo-mavililerden yapılan açıklamada kendilerine böyle bir bilginin ulaşmadığı ve TSYD toplantısına katılmayacakları belirtildi.

Giriş Tarihi 20 Şubat 2020, 15:58 Güncelleme 20 Şubat 2020, 16:04
Trabzonspor’dan son dakika açıklaması: TSYD toplantısına katılmayacağız!

İÇİNDEKİLER

Türkiye Spor Yazarları Derneği, Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş başkanlarının canlı yayında buluşacağını açıklamıştı.

Yapılan açıklamada, "TSYD Levent Tesisleri'nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir." denilmişti.

Açıklamanın devamında "Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz TONGSİR'in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır." ifadelerini kullanılmıştı.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan bordo mavililer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada organizasyona dair kendilerine bilgi gelmediğini aktarırken, "Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır. Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Futbolun sorunlarının tartışılacağı adresin Kulüpler Birliği olduğunu belirtirken, diğer kulüplerimizin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içerisinde yer almayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." dedi.