Bundesliga'da 22.haftanın en güzel golleri, kurtarışları ve en iyi oyuncusu belli oldu! İşte son sıralama

Bundesliga'nın 22.haftası geri kaldı. Almanya 1.liginde nefes kesen maçlar oynandı. Bundesliga'da 36.sırada bulunan, Ozan Kabak'ın formasını giydiği Schalke 04 dışında, üst sıralardan puan kaybeden takım olmazken, Bayern Münih, Leipzig, Borussia Dortmund, M'gladbach ve Bayer Leverkusen şampiyonluk yarışında kayıpsız bir haftayı geride bıraktı. 46 puanla zirvede bulunan Bayern Münih, Köln deplasmanında 4-1'lik skorla güldü. Maça damga vuran isim 2 golle Serge Gnabry oldu. Öte yandan Wolfsburg forması giyen Wout Weghorst, Hoffenheim karşısında hat-trick yaparak haftanın oyuncusu seçildi. İşte Bundesliga'nın 22.haftasının gollerini, özetini ve en iyi kurtarışlarını haberimizden izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2020, 15:23 Güncelleme 18 Şubat 2020, 15:46
Bundesliga’da 22.haftanın en güzel golleri, kurtarışları ve en iyi oyuncusu belli oldu! İşte son sıralama

İÇİNDEKİLER

Bundesliga'da 22.hafta geride kaldı. Haftanın sonuçları şöyle;

Borussia Dortmund 4-0 Eintracht Frankfurt

RB Leipzig 3-0 Werder Bremen

Ausburg 1-1 Freiburg

Hoffenheim 2-3 Wolfsburg

Paderborn 1-2 Hertha Berlin

Union Berlin 2-3 Leverkusen

Fortuna Düsseldorf 1-4 Mönchengladbach

Köln 1-4 Bayern Münih

Mainz 05 0-0 Schalke 04

BUNDESLIGA'DA HAFTANIN EN GÜZEL 5 GOLÜ

Bundesliga'da heyecan 22. hafta maçlarıyla devam etti. Zirve yarışının alev aldığı ligde 22. haftada takımlar toplam 32 gol kaydetmeyi başardı. 7 takım 3 puanı hanesine yazdırmayı başarırken, 2 takım da birer puana razı oldu. 22. haftada atılan en güzel 5 gol de belirlendi. En güzel 5 golde Lewandowski, Gentner, Gnabry, Bellarabi ve Bülter isimleri vardı.

HAFTANIN FUTBOLCUSU WEGHORST

Bundesliga'nın 22. haftasında Hoffenheim ile Wolfsburg karşı karşıya geldi. kovaladı. Weghorst'un hat-trick'i Wolsfburg'u galibiyete taşıdı.

22.HAFTANIN EN GÜZEL 5 KURTARIŞI

Bundesliga'nın 22.haftasına kalecilerin yaptığı kurtarışlar damga vurdu. Birbirinden önemli kurtarışların yapıldığı maçları izleyenler büyük keyif aldı. İşte Bundesliga'nın 22.haftasına damga vuran o kurtarışlar.

İŞTE BUNDESLIGA'DA 22 HAFTA SONUNDA OLUŞAN SIRALAMA