Usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'den flaş penaltı yorumu! Pozisyon penaltı mı?

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, tartışmalı penaltı kararlarının verildiği mücadelede evinde Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen karşılaşmanın son dakikasında Fenerbahçe'nin penaltı beklediği pozisyonu canlı yayında yorumladı. İşte Dilmen'in çok konuşulan penaltı pozisyonuyla ilgili flaş yorumları...

Giriş Tarihi 08 Şubat 2020, 23:42 Güncelleme 08 Şubat 2020, 23:42
Usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’den flaş penaltı yorumu! Pozisyon penaltı mı?

İÇİNDEKİLER



Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, evinde Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı yorumlayan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlilerin son dakikalarda penaltı beklediği pozisyonla ilgili gündem yaratacak değerlendirmelerde bulundu. İşte Dilmen'in Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası yaptığı yorumlar...

"Jailson'un eline çarpan pozisyonun VAR'dan Serkan Tokat uyarıyor. Allah'ın tokadı var. Öyle bir pozisyon getirir ki 90. dakikada 'Al sana buyur' der. Alanyasporlu oyuncu Pektemek, eli açık top sekip eline geliyor mu? Onu çağırıyorsan bunu niye çağırmıyorsun?"



"Kolay değil ama Fenerbahçe'nin sakinliğini koruması gerekir. Fenerbahçe her şeye rağmen şampiyonluğun en güçlü adaylarından"




"El açık çarpıyor, arkada iki Fenerbahçeli oyuncu var. Serkan Tokat, ne demedin de gelmedi hakem. "




"Bu pozisyonlar ile ilgili 'Şu farklılık var desin' biri. Mustafa Pektemek ve Jailson. Aynı pozisyon, aynı maçta denk geliyor. Aynı hakem ve aynı VAR."