Trabzonspor zirve aşkına! Hüseyin Çimşir’in oyuncularına güveni tam....

Trabzonspor, G.Birliği engelini aşarak maç fazlasıyla lider olmanın peşinde... Hüseyin Çimşir’in zorlu maçta oyuncularına güveni tam. İşte haberin detayları ve 8 Şubat tarihli Takvim Gazetesi'nin spor sayfalarından derlediğimiz Trabzonspor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2020 Güncelleme 08 Şubat 2020, 07:05
Trabzonspor zirve aşkına! Hüseyin Çimşir’in oyuncularına güveni tam....

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ikinci yarıya Kasımpaşa ve F.Bahçe galibiyetleriyle başlayan ve şampiyonluk yarışı için iddialı bir konumda bulunan Trabzonspor'da tek hedef bugünkü G.Birliği maçından galibiyetle ayrılmak ve zirveye kurulmak...

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşma için kendilerine güvenlerinin tam olduğunu ancak rakiplerinin de çok değerli oyunculara sahip olduğunu söyledi. Genç hoca, "Futbolcularımın azmini ve hırsını gördükçe heyecanım çok daha artıyor. Ancak maç maç düşünmek zorundayız. Bu nedenle Gençlerbirliği maçını kazanmak zorundayız.



6 YILDIZ KART SINIRINDA!
Karadeniz
Fırtınası'nda Pereira, Hosseini, Campi, Nwakaeme ve Obi Mikel'in yanı sıra yeni transfer Guilherme kart sınırında. Bu oyuncular kart görürse Sivasspor'a karşı forma giyemeyecek.

ERZURUM MAÇI SAATİ DEĞİŞTİ
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un perşembe günü oynayacağı Erzurumspor maçı saat 17.00'ye alındı. Sivas- Antalya maçı ise saat 19.15'te başlayacak.

İDMAN SONRASI UÇTULAR!
Trabzon
dün yaptığı antrenmandan sonra Ankara'ya hareket etti.