Fenerbahçe sezonun en iyi futbolunu oynadığı 4 maçta sadece 1 puan alabildi

Trabzonspor deplasmanında üstün oynamasına rağmen mağlup olan Fenerbahçe, akıllara daha önce oynadığı 3 maçı getirdi. Sarı-Lacivertliler, evinde yine Trabzon, Antalya ve Kayseri maçlarında oyunu domine etmesine rağmen hanesine sadece 1 puan yazdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2020 Güncelleme 03 Şubat 2020, 06:59
Fenerbahçe sezonun en iyi futbolunu oynadığı 4 maçta sadece 1 puan alabildi

İÇİNDEKİLER

Cumartesi gecesi Trabzonspor'a karşı deplasmanda üstün bir oyun ortaya koymasına ve istatistiklerde rakibini ezmesine rağmen sahadan yenik ayrılan Fenerbahçe, böyle bir olayı bu sezon 4. kez yaşadı. Sarı-Lacivertliler ilk yarıda evindeki Trabzon ve Antalya ile dış sahadaki Kayseri maçlarında da benzer durumla karşılaştı.



FUTBOL SKORA YANSIMADI...
Bu 4 maçta topla oynama, kaleyi atılan şut ve isabetli pas sayılarında rakiplerine fark atan Fenerbahçe, futbolunu skora yansıtamayınca sadece 1 puanla yetindi. 1 puanı da evinde Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta aldı.



93 ŞUTTAN SADECE 2 GOL GELDİ
Fenerbahçe, bu 4 karşılaşmada kaleye toplam 93 şut attı. Ortalama olarak yüzde 68.5 topa sahip oldu. Fakat bu maçlarda attığı gol sayısının sadece 2 olması toplam 1 puanın sebebi oldu.



İSTATİSTİKLERDE 1 NUMARA...
Fenerbahçe gerek topla oynama gerekse de kaleye atılan şut sayılarında ligin zirvesinde yer alıyor. Her şeye karşın dominant futbol şampiyonluk için umut veriyor.