Fenerbahçe'ye Fransa'dan Slimani piyangosu! Son dakika transfer gelişmesi

Ocak ayının gelmesi ile birlikte Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Transfer yapmak için oyuncu satması gereken sarı-lacivertli ekibe, Fransa'dan Slimani piyangosu geldi.

Giriş Tarihi 28 Aralık 2019, 13:11 Güncelleme 28 Aralık 2019, 13:17
Fenerbahçe’ye Fransa’dan Slimani piyangosu! Son dakika transfer gelişmesi

İÇİNDEKİLER



Ara transfer dönemi öncesinde Fenerbahçe'de transfer için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve sportif direktör Damien Comolli, yurt içi ve yurt dışından yıldız isimleri yakından takip ediyor.



Finansal Fair Play kıskacında olan Fenerbahçe transferde ince eleyip sık dokuyor. Buna göre transferde iki hedef belirleyen sarı-lacivertliler ilk olarak bonservis geliri elde edebileceği oyuncularla yolları ayıracak...

MURİÇ İÇİN FRANSA'DAN FLAŞ HABER!
Fenerbahçe'de transfer operasyonları bir yana, ayrılacak isimler de netleşiyor. Bu bağlamda sürpriz bir gelişme yaşandı...



Daha önce Leicester City, Manchester United, Tottenham'ın takip ettiği bilinen ve Fiorentina'nın da radarında olduğu aktarılan Muriç için yeni gelişme Fransa'dan...



Forvet hattında Slimani ve Ben Yedder gibi isimleri bulunduran Monaco'nun Kosovalı golcü için gizli bir operasyon yürüttüğü aktarıldı!



Haberin detaylarında verilen bilgilere göre Monaco, Vedat Muriç'i düzenli olarak izliyor. 25 yaşındaki forvetin sol ayağını adeta bir raket gibi kullanması, onun en büyük özelliği olarak gösteriliyor.



Fotomac.com.tr'nin haberine göre Vedat Muriç'in oyun stilinin Slimani'ye uyacağını düşünen yetkililer, bu transferde ısrarcı olacak.



MONACO SCOUT GÖNDERDİ

Öte yandan Monaco'nun Muriç'i izlemesi için Türkiye'ye bir scout gönderdiği ve oyuncu için detaylı bir rapor hazırlaması adına bir süre İstanbul'da bulunduracağı aktarıldı.