Feyenoord'un Türk yıldızı Orkun Kökçü'den Hollanda'yı sallayan gol

Hollanda'da, Feyenoord forması giyen Türk orta saha oyuncusu Orkun Kökçü'nün takımının Utrecht deplasmanında oynadığı maçta attığı gol Hollanda'da olay yarattı. 19 yaşındaki Orkun Kökçü, A Milli Takım seviyesinde Türkiye'yi seçtiğini açıklamıştı. Peki Orkun Kökçü kimdir? İşte detaylar.

Giriş Tarihi 23 Aralık 2019, 12:18 Güncelleme 23 Aralık 2019, 12:24
Feyenoord’un Türk yıldızı Orkun Kökçü’den Hollanda’yı sallayan gol

İÇİNDEKİLER

Feyenoord'un 2000 doğumlu Türk orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, Utrecht deplasmanında muhteşem bir gole imza attı. 19 yaşındaki genç yıldızın golü Hollanda'da büyük ses getirdi.

Teknik direktörlüğünü Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Dick Advokaat'ın yaptığı Feyenoord 18. haftanın sonunda ligde 5. sırada yer alıyor.

ORKUN KÖKÇÜ KİMDİR?

Orkun Kökçü, 29 Aralık 2000 Hollanda'nın Haarlem şehrinde doğdu. Futbola Groningen altyapısında başladı.2014 yılında Feyenoord altyapısına geçen Orkun Kökçü, burada A takıma kadar yükseldi.

Bu sezon Feyenoord U21 formasıyla sahalara çıkan Orkun Kökçü, A takımının formasını da ligde 2 kez giydi ve 1 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi. Merkez orta sahada oynayan genç oyuncu, Feyenoord ile 2020 yılına kadar anlaşmalı.

TÜRKİYE'Yİ SEÇTİ

A Milli Takım seviyesinde Türkiye forması giyeceğini açıklamıştı.