Fenerbahçe'nin eski yıldızı Robin van Persie Kadıköy'de

Süper Lig'in 16. haftası dev derbi maçına sahne oluyor. Fenerbahçe'nin Kadıköy Ülker Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk ettiği maçta bir dönem sarı-lacivertli takımın formasını giymiş olan Robin van Persie statta hazır bulundu. Sarı-lacivertlilerin eski yıldızı bir de derbi paylaşımı yaptı.

Giriş Tarihi 22 Aralık 2019, 19:47 Güncelleme 22 Aralık 2019, 19:47
Fenerbahçe’nin eski yıldızı Robin van Persie Kadıköy’de

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Robin van Persie, sarı-lacivertlilerin Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesini locadan takip etti.


Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Robin van Persie de takip ediyor. 2015-2018 yılları arasında 2.5 sezon Fenerbahçe formasını terleten Hollandalı yıldız futbolcu, sarı-lacivertlilerin özel daveti üzerine derbi için İstanbul'a geldi. Maç boyunca heyecanlı gözüken Persie'ye tribünlerden tezahüratlarda bulunuldu.

Öte yandan Robin van Persie'den derbi paylaşımı geldi. Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçında karşı karşıya gelirken bir dönem sarı-lacivertli takımda forma giymiş ve bu forma altında Beşiktaş'a gol atma başarısı göstermiş van Persie derbi paylaşımında bulundu.



Uçan Hollandalı lakabıyla tanınan eski futbolcu paylaşımına, ''Derbi günü'' yazdı ve Fenerbahçe'yi etiketledi.