Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta? A Milli Takım Andorra maçı hangi tarihte oynanacak?

Ay-Yıldızlılar, EURO 2020 H Grubu mücadelesinde Türkiye-İzlanda karşılaşmasının hemen Andorra ile karşı karşıya gelecek. Önem derecesi yüksek olan karşılaşmalardan önce taraftarlar Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki, A Milli Takım Andorra maçı hangi tarihte oynanacak? İşte karşılaşmaya dair detaylar...

Giriş Tarihi 13 Kasım 2019, 23:44 Güncelleme 13 Kasım 2019, 23:48
Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta? A Milli Takım Andorra maçı hangi tarihte oynanacak?

İÇİNDEKİLER

EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, İzlanda maçının ardından Andorra ile mücadele edecek. Milli Takım son olarak Fransa ile karşılaşmış ve mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Karşılaşma öncesinde taraftarlar Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Türkiye Andorra maçı hakkında detaylar...

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Milliler, son maçını Andorra ile yapacak. Andorra - Türkiye maçı 17 Kasım Pazar günü oynanacak. Ay-Yıldızlılar Andorra ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için 15 Kasım Cuma günü İstanbul'dan İspanya'nın Barselona kentine gidecek ve buradan Andorra'ya geçecek.

Andorra ile Türkiye arasındaki mücadele Andorra La Vella'daki Ulusal Stadyum'da TSİ 22.45'te oynanacak.

TÜRKİYE - İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye-İzlanda karşılaşması 14 Kasım Perşembe günü Türk Telekom Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Türkiye-İzlanda maçını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Taylor'un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn üstlenecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak.

AY-YILDIZLILAR LİDERLİK KOLTUĞUNDA

H Grubu'nda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 19 puan toplayan A Milli Takım, averajla Fransa'nın önünde lider durumda bulunuyor. Milliler, İzlanda maçında beraberlik halinde bile, Andorra ile yapılacak son karşılaşma öncesi 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantileyecek.