Flaş iddia! Antalyaspor'da Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı

Süper Lig'de Antalyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ligde son dört haftada puanla tanışamamıştı. Son olarak Fenerbahçe'yi mağlup eden Antalyaspor, Gençlerbirliği, Sivasspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarından puan alamadı.

Giriş Tarihi 10 Kasım 2019, 23:35 Güncelleme 11 Kasım 2019, 00:33
Flaş iddia! Antalyaspor’da Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor'da Süper Lig'de alınan üst üste başarısız sonuçlar sonrasında teknik direktör Bülent Korkmaz ile yolların ayrıldığı iddia edildi. Akdeniz ekibi ligde 11 puanla 15. sırada yer alırken düşme potasının bir üst basamağında bulunuyor. Son dört haftada puan dahi çıkartamayan Antalyaspor'da kötü gidişatın faturasının teknik direktör Bülent Korkmaz'a kesildiği öne sürüldü.

ANTALYASPOR'DAN YALANLAMA!
Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevine son verildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Süğlün, Korkmaz'ın görevinin başında olduğunu söyleyerek, "Korkmaz, şu anda sözleşmeli teknik direktörümüzdür. Sözleşmesi devam ediyor ve görevinin başındadır. Yönetim kurulumuzun bu konuda herhangi bir kararı söz konusu değildir. 12 Kasım Salı günü yönetim kurulu toplantımız yapılacaktır. Bu toplantıda Antalyaspor'un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar değerlendirilecektir" ifadelerini kullandı.