Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? 2019 Gaziantep GS maçı hangi kanalda?

Gaziantep Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya gelecek iki takım da galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak . Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında hüsrana uğrayan Sarı-Kırmızılı takım, Gaziantep'te moral arayacak. Peki, Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giriş Tarihi 09 Kasım 2019, 15:48 Güncelleme 09 Kasım 2019, 18:31
Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? 2019 Gaziantep GS maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep ile karşılaşacak. Sakatlıkları bulunan Falcao ve Şener Özbayraklı maçta forma giyemeyecek. Galatasaray 16 puan 2 averaja 7. sırada, Gaziantep ise 15 puanla 9. sırada yer alıyor. Peki, Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? 2019 Gaziantep GS maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmanın ayrıntıları...

GAZİANTEP GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep ile Galatasaray mücadele edecek. Gaziantep - Galatasaray maçı 9 Kasım (bugün) saat 20.00'de başlayacak.

Kalyon Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev alacak. Dördüncü hakemin Onur Öztoprak olacağı karşılaşmanın VAR hakemi ise Volkan Bayarslan.

GALATASARAY CEPHESİ

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 16 puan toplayan Galatasaray, 10. haftayı averajla 7. sırada bitirdi.

Ligde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgisi olan Gaziantep FK ise aldığı 15 puanla 10. haftayı 9. sırada tamamladı.

FALCAO VE ŞENER YOK

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Radamel Falcao ve Şener Özbayraklı, Gaziantep FK maçında oynayamayacak.

Aşil tendonundaki ağrısı nedeniyle yaklaşık bir ayı aşkın süredir takımla çalışamayan Falcao, Galatasaray'ın son 6 maçında görev alamadı. Kolombiyalı futbolcunun tedavisine İspanya'da devam ediliyor.

Ligde geçen haftaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Şener Özbayraklı da yarın sahadaki yerini alamayacak.

BABEL VE BELHANDA CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Ryan Babel ve Younes Belhanda, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular, yarın sarı kart görmeleri durumunda ligin 12. haftasındaki Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

GAZİANTEP FK CEPHESİ

Süper Lig'e ilk haftada Fenerbahçe'ye 5-0 kaybederek kötü başlayan Gaziantep temsilcisi, evindeki ilk karşılaşmada Gençlerbirliği'ni 4-1 geçti. Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlılar, 4. hafta iç sahada Beşiktaş'ı 3-2, ardından da deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Devam eden haftalarda peş peşe Medipol Başakşehir'e 2-1, Trabzonspor'a 4-1 yenilerek düşüşe geçen kırmızı-siyahlılar, son iki haftadır da yükselen bir grafiğe sahip. 9. haftada evinde lider Aytemiz Alanyaspor' ile 1-1 berabere kaldıktan sonra geçen hafta deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Gaziantep FK, 15 puana ulaştı.

SAKATLIKLAR SÜRÜYOR

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray'a karşı oluşturacağı kadroda sakat oyuncular nedeniyle zorunlu revizyona gidecek.

Gaziantep ekibinde sakatlıkları nedeniyle Muhammet Demir, Tetteh ve Muğdat Çelik de sahada olamayacak.

2 OYUNCU DÖNÜYOR

Sezon başından beri takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan 2 oyuncu ise bu hafta Sumudica'dan talimat bekliyor.

Geçen haftaki Ankaragücü maçında kart cezaları nedeniyle takımdan uzak kalan Oğuz Ceylan ile Kayode'nin Galatasaray karşısında kadroda olması bekleniyor.