İrfan Can Kahveci'den 'Barış Pınarı Harekatı'na laf uzatan Fransız'a tokat gibi yanıt

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 8.maçında bu akşam Fransa'yla karşılaşacak. Paris'te oynanacak maç öncesi genç futbolcu İrfan Can Kahveci, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kahveci, Fransız bir gazetecinin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sorusuna ise tokat gibi bir cevap verdi. İşte o anlar.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2019, 12:48 Güncelleme 14 Ekim 2019, 12:56
İrfan Can Kahveci’den ’Barış Pınarı Harekatı’na laf uzatan Fransız’a tokat gibi yanıt

İÇİNDEKİLER

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda bugün deplasmanda Fransa ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı'nda İrfan Can Kahveci, maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci, basın toplantısı sırasında Fransız bir gazetecinin Barış Pınarı Harekatı hakkındaki sorusuna ders niteliğinde cevap verdi. Fransız gazetecinin 'Türkiye'nin içinde bulunduğu savaş' ifadesini kullanarak sorduğu soruyu yanıtlayan İrfan Can yanıtı ile takdir topladı.

Barış Pınarı Harekatı'na sonuna kadar destek olduklarını vurgulayan İrfan Can Kahveci şöyle konuştu:

"Biz bir savaşta değiliz. Terör olan bölgeyi temizlemek için oradayız. Ülkemizi destekliyoruz bu konuda ve inşallah askerlerimiz sağ salim dönecekler."

Kazanmak istediklerini kaydeden İrfan Can, "Şu ana kadar oynadığımız oyunla iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Yarın da kazanmak için çıkacağız Fransa maçına" derken, Başakşehir'e döndüğünde de aklında Milli Takım olduğunu belirtti ve, "Kulüp takımına döndüğümüzde de Milli Takım'ı özlüyoruz, buradaki arkadaşlık hep aklımızda. Hep Avrupa Şampiyonası'na katılmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.