Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Beşiktaş Wolverhampton maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda ikinci hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, İngiltere temsilcisi Wolverhampton mücadele edecek. Karşılaşma öncesinde futbolseverler Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki, UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Wolverhampton maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair bilgiler...

Giriş Tarihi 03 Ekim 2019, 01:43 Güncelleme 03 Ekim 2019, 01:43
Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Beşiktaş Wolverhampton maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci hafta karşılaşmaları için heyecan devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi gruplarında temsilcilerimiz Beşiktaş ve Trabzonspor mücadele ediyor. Siyah-beyazlı takım bu hafta Avrupa kupalarındaki 218. mücadelesine çıkacak. Bu nedenle taraftarlar maç öncesi Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak sorusuyla ilgili araştırma yapıyor. Peki, Beşiktaş Wolverhampton maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte maça dair merak edilen tüm detaylar...

BEŞİKTAŞ WOLVERHAMPTON MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş İngiliz temsilcisi Wolverhampton ile 3 Ekim Perşembe günü yani bugün saat 19.55'te başlayacak.

BEŞİKTAŞ WOLVERHAMPTON MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Wolverhampton maçı beIN SPORTS HD 1'den canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci haftasında konuk edeceği İngiliz ekibi Wolverhampton maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde ilk 15 dakikası basın açık tutulan antrenman ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Ardından pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması gerçekleştirildi. Basına kapalı bölümde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.

Antrenmanda Abdullah Avcı ile Oğuzhan Özyakup'un bir süre sohbet etmesi dikkat çekti. Öte yandan antrenmanı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ürkmezgil, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıcıoğlu izledi.