Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: Etnospor’a 1 milyon kişi bekliyoruz

Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, 3-6 Ekim'de Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek 4. Etnospor Kültür Festivali öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “1 milyon kişi bekliyoruz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2019 Güncelleme 01 Ekim 2019, 07:57
Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: Etnospor’a 1 milyon kişi bekliyoruz

İÇİNDEKİLER


Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, 3-6 Ekim'de Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek 4. Etnospor Kültür Festivali öncesi konuştu. Erdoğan, "Etnospor'a 1 milyon kişi bekliyoruz. Alanımızı yağmura göre tasarladık, birçok etkinlik kapalı alanlarda düzenlenecek. Hafta sonu yağmur yağsa bile hem atlı spor etkinliklerimiz hem okçuluk etkinliklerimiz hem de güreşlerimiz gerçekleştirilecek" dedi. Bilal Erdoğan, "Kendi kimliğinle yaşamanın bir toplum için en huzurlu, en doğal şey olduğunu düşünüyoruz ve bunu sadece kendi milletimiz için değil, dünyanın bütün toplulukları için değerli ve kıymetli olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.




12 SPOR DALINDA MÜCADELE OLACAK
Etnospor Kültür Festivali'nde, Arjantin'in geleneksel sporu patonun yanı sıra geleneksel okçuluk, yağlı güreş, şalvar güreşi, kuşak güreşi, aba güreşi, mas güreşi, mangala, aşık atma, atlı cirit, kökbörü, atlı okçuluk olmak üzere 12 spor dalı sevenleriyle buluşacak.

ÇOCUK OKÇULAR DA SAHNE ALACAK
Etnospor Kültür Festivali'nde çocuk okçular hünerlerini gösterecek. Okçu çocuklar, 3-4 Ekim tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda mücadele edecek.