Galatasaray maçını şifresiz canlı veren kanalların frekansını ayarlama

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesine Belçika deplasmanında başlayacak. Sarı-kırmızılı takım, A Grubu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge ekibine konuk olacak. Jan Breydelstadion'daki karşılaşma TSİ 19.55'te oynanıyor. Club Brugge Galatasaray maçını Sloven hakem Slavko Vincic yönetirken, yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapıyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçındaki en büyük kozu Radamel Falcao olacak. Galatasaray'ın Şampiyonlar ligi maçını beIN Sports 1 kanalı şifreli olarak yayınlıyor. Ancak dilerseniz Brugge Galatasaray maçını şifresiz izleme şansınızda bulunmaktadır. İşte Brugge Galatasaray maçı şifresiz canlı veren kanalların frekansını ayarlama ve CBC Sport uydu ayarı yapma detayları.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 18:23 Güncelleme 18 Eylül 2019, 18:23
Galatasaray maçını şifresiz canlı veren kanalların frekansını ayarlama

İÇİNDEKİLER

Club Brugge - Galatasaray maçını beIN Sports şifreli olarak saat 19.55'ten itibaren canlı olarak verirken , maçı şifresiz olarak Azeri CBC Sport kanalından izleyebilirsiniz. Sizler için şifresiz kanalın uydu frekanslarını ve uydu ayarlarını nasıl yapacağınızı hazırladık. Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacak. CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Club Brugge takımına konuk olacak Galatasaray, rakibinin karşısına galibiyette 'dalya' demek için çıkacak.

GALATASARAY Club Brugge maçı için tıklayınız

18 EYLÜL ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI CANLI SKORLAR

MAÇIN FREKANS BİLGİLERİ İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ

Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar

Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacak. CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri :

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

Uydu frekansını nasıl ayarlayacaksınız? Adım adım yazdığımız süreçleri izleyin:

1. aşama: Eğer Türksat çanağına ayarlayacaksanı; çanak anteninizde bulunan mevcut Türksat LNB'sinin tam olarak sağ bitişiği(arkadan bakınca) 2. LBN'yi yerleştirin. Bu yerleştirme işlemini bant-plastik kelepçe veya multifeed denen 2-3-4... uyduyu izleme şansı veren aparatı alarak da yapabilirsiniz.

2. aşama: Azerspace LNB'sini sabitledikten sonra Türksat LNB'sinden gelen kablo ile Azerspace LNB'sinden gelen kabloları birleştirmek için diseq kullanmanız gerekmektedir. Türksat LNB'sinden gelen kabloyu, diseqc'in 1. girişine, Azerspace LNB'sinden gelen kabloyu ise diseqc'in 2. girişine takınız. Diseqc'in ortasındaki giriş ise uydu cihazına Receiver'e gidecektir.

3. aşama: Uydu alıcınızdan Menü-Uydu ekle bölümünden Azersat46 ekleyip bu uydu için Anten/Diseqc ayarlarından diseqc 1-2-3- veya a-b-c olarak seçiniz. Azerspace uydusunun diseqc girişini TV'den de ''2''(B) Türksat'ın TV'den diseqc girişini ise diseqc 1(A) olarak seçiniz.

4. aşama: Daha sonra kanalların frekanslarını manuel olarak girip taratın. İdman/ CBC Sport HD / Az TV SD yayınları için cihazına Biss şifre girmeniz gerekecektir.

Not: Hotbird'e ayarlanmış çanağınızı Azerspaceye dönüştürmek için Hotbird çanağındaki LNB'yi çıkartıp Türksat çanağınızın arkadan bakınca sağına bant, plastik kelepçe veya multiifeed ile sabitlendikten sonra TV'den Hotbird uydusundan aşağıdaki kanalların frekanslarını taratın. Kanalların biss şifresini girdikten sonra izleyebilirsiniz.

Galatasaray'ın grubundaki maç programı şöyle:

Galatasaray, Avrupa'da 100. galibiyet peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Club Brugge takımına konuk olacak Galatasaray, rakibinin karşısına galibiyette 'dalya' demek için çıkacak. Türk takımları arasında Avrupa kupalarında en tecrübeli ekip olarak dikkati çeken Galatasaray, çıktığı 279 maçta 99 galibiyet aldı. Avrupa'da rakipleriyle 73 kez berabere kalan sarı-kırmızılılar, 107 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, Club Brugge ekibini deplasmanda mağlup ettiği takdirde Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetine ulaşacak.

Gözler Falcao'nun üzerinde olacak

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçındaki en büyük kozu Radamel Falcao olacak. Transfer döneminin son günlerinde kadroya dahil edilen ve sarı-kırmızılı formayı ilk kez Süper Lig'deki Kasımpaşa karşılaşmasında giyen Falcao, takımının tek golünü attı. Kolombiyalı futbolcu, Monaco ve Porto formalarıyla Şampiyonlar Ligi'nde 28 maça çıkarken, fileleri 14 kez havalandırdı. Falcao, Avrupa kupalarındaki 62 karşılaşmada ise 48 kez gol sevinci yaşadı.

Diagne eski takımına karşı

Geçen sezon Galatasaray kadrosunda yer alan Mbaye Diagne, Club Brugge formasıyla eski takımına karşı görev alacak. Sarı-kırmızılı takımın geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne, 30 golle Süper Lig'in gol kralı olmuştu. Diagne, Galatasaray tarafından Club Brugge ekibine kiralık olarak gönderilmişti.

CLUB BRUGGE - GALATASARAY

STAT: Jan Breydel

HAKEM: Slavko Vincic

SAAT: 19.55

YAYIN: beIN SPORTS HD 1

CLUB BRUGGE: Mignolet, Mata, Mechele, Simon Deli, Ricca, Vormer, Balanta, Tau, Vanaken, Okereke, Openda

TEKNİK DİREKTÖR: Philippe Clement

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, MArcao, Nagatomo, Nzonzi, Feghouli, Seri, Lemina (Ömer), Babel, Falcao

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim