Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçını şifresiz veren kanalların frekans listesi

Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı beIN Sports 1'ta şifreli olarak izlenecek. Bu bağlamda maçı şifresiz izlemek isteyen taraftarlar internette arama yapmaya başladı. Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacak. Galatasaray Club Brugge maçı şifresiz veren kanalların uydu frekans listelerini haberimizde sizler için derledik. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçındaki en büyük kozu Radamel Falcao olacak. Falcao, Avrupa kupalarındaki 62 karşılaşmada ise 48 kez gol sevinci yaşadı. Galatasaray, Club Brugge maçından sonra gruptaki ikinci maçını sahasında PSG ile oynayacak.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 17:37 Güncelleme 18 Eylül 2019, 17:37
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçını şifresiz veren kanalların frekans listesi

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi Galatasaray Club Brugge maçı şifresiz veren kanalların uydu frekans listeleri. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Club Brugge takımına konuk olacak Galatasaray, rakibinin karşısına galibiyette 'dalya' demek için çıkacak. Türk takımları arasında Avrupa kupalarında en tecrübeli ekip olarak dikkati çeken Galatasaray, çıktığı 279 maçta 99 galibiyet aldı. Avrupa'da rakipleriyle 73 kez berabere kalan sarı-kırmızılılar, 107 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, Club Brugge ekibini deplasmanda mağlup ettiği takdirde Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetine ulaşacak. Geçen sezon Galatasaray kadrosunda yer alan Mbaye Diagne, Club Brugge formasıyla eski takımına karşı görev alacak. Sarı-kırmızılı takımın geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne, 30 golle Süper Lig'in gol kralı olmuştu. Diagne, Galatasaray tarafından Club Brugge ekibine kiralık olarak gönderilmişti.

GALATASARAY Club Brugge maçı için tıklayınız

18 EYLÜL ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI CANLI SKORLAR

MAÇIN FREKANS BİLGİLERİ İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ

Club Brugge - Galatasaray maçı şifresiz verecek kanallar

Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Club Brugge, Real Madrid ve PSG ile mücadele veriyor. Galatasaray, Club Brugge maçından sonra gruptaki ikinci maçını sahasında PSG ile oynayacak.

CBC Sport, SONY TEN 1, Sony LIV, SONY TEN 1 HD, BT Sport Live, BT Sport ESPN, NOW TV, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, K-SPORT 2, Tring Sport 2, Sky Sport UHD, Sky Sport 2/HD, Sky Go,MAX Sport 2, Planet Sport 2, TVPlay Sports, TVPlay SportsX, C More Suomi, Viasat Ultra HD, C More Sport 2, RMC Sport 2, RMC Sport en direct, 662 Sports 2, 602 HD Sports 2, SPOTV ON 2, K-SPORT 2, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, ELTA Sports 1, B/R Live, TUDN USA, UniMás, TUDN en Vivo, Univision NOW, OLL.tv, Futbol 1

İdman TV, AZ TV, CBC Sport frekas bilgileri

Club Brugge - Galatasaray maçı CBC Sport uydu frekansları

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri :

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

Galatasaray, Avrupa'da 100. galibiyet peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Club Brugge takımına konuk olacak Galatasaray, rakibinin karşısına galibiyette 'dalya' demek için çıkacak. Türk takımları arasında Avrupa kupalarında en tecrübeli ekip olarak dikkati çeken Galatasaray, çıktığı 279 maçta 99 galibiyet aldı. Avrupa'da rakipleriyle 73 kez berabere kalan sarı-kırmızılılar, 107 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, Club Brugge ekibini deplasmanda mağlup ettiği takdirde Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetine ulaşacak.

Gözler Falcao'nun üzerinde olacak

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçındaki en büyük kozu Radamel Falcao olacak. Transfer döneminin son günlerinde kadroya dahil edilen ve sarı-kırmızılı formayı ilk kez Süper Lig'deki Kasımpaşa karşılaşmasında giyen Falcao, takımının tek golünü attı. Kolombiyalı futbolcu, Monaco ve Porto formalarıyla Şampiyonlar Ligi'nde 28 maça çıkarken, fileleri 14 kez havalandırdı. Falcao, Avrupa kupalarındaki 62 karşılaşmada ise 48 kez gol sevinci yaşadı.

Diagne eski takımına karşı

Geçen sezon Galatasaray kadrosunda yer alan Mbaye Diagne, Club Brugge formasıyla eski takımına karşı görev alacak. Sarı-kırmızılı takımın geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne, 30 golle Süper Lig'in gol kralı olmuştu. Diagne, Galatasaray tarafından Club Brugge ekibine kiralık olarak gönderilmişti.

CLUB BRUGGE - GALATASARAY

STAT: Jan Breydel

HAKEM: Slavko Vincic

SAAT: 19.55

YAYIN: beIN SPORTS HD 1

CLUB BRUGGE: Mignolet, Mata, Mechele, Simon Deli, Ricca, Vormer, Balanta, Tau, Vanaken, Okereke, Openda

TEKNİK DİREKTÖR: Philippe Clement

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, MArcao, Nagatomo, Nzonzi, Feghouli, Seri, Lemina (Ömer), Babel, Falcao

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

Fatih Terim: Şampiyonlar Ligi müziğini çok seviyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve öğrencileri Ryan Babel ile Ryan Donk, bugün Club Brugge ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakası öncesinde dün bir basın toplantısı düzenledi. Belhanda'nın eksikliğinin kendilerini etkileyeceğini söyleyen Terim, "Belhanda bizim için önemli bir oyuncu, her oyuncumuz gibi. Bu tip oyuncudan fazla yok bizde. Geçen seneden beri ona farklı görevler veriyoruz, bizim için ciddi bir kayıp. Yazılanlar kadar uzun bir süre olmayacak doğruyu yansıtmıyor. Yarın ki maçta önemli bir silahımızdı ama yapacak bir şey yok. Enteresan bir sakatlık oldu, çenesinde iki kırık oluştu. Acil şifalar dilemekten başka bir şey yapamıyoruz" diye konuştu.

"Falcao kendini sevdirdi"

Falcao'nun karakteri ve mütevazılığı ile kendini takıma kısa sürede sevdirdiğini ifade eden Fatih Terim, "Falcao transfer döneminde biraz geç geldi tabii 2-3 haftalık bir eksiği doğal olarak oldu, her ne kadar oyuncu kendim çalışıyorum dese de takım antrenmanı gibi olamaz. 11'deki antrenmana sabah 9'da gelip 16'ya kadar çalışıyor. Oyun konsantresi, oyuna olan açlığı bizi çok sevindirdi. Pek eksikliği var gibi görünmedi. Her geçen gün daha iyi olacak, o inancı taşıyorum. Profesyonelliğine, futbolculuğuna diyecek bir şey yok. Karakteri ve mütevazılığı ile takıma kendini sevdirdi, onunla birlikte biz de daha da iyi olacağız" dedi.