Trabzonspor AEK maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçı saat kaçta?

Trabzonspor - AEK maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara çıkabilmek için play-off turunu geçmesi gereken Trabzonspor ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak avantaj yakalamıştı. Peki, UEFA Avrupa Ligi play off turu Trabzonspor - AEK rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2019, 15:41 Güncelleme 27 Ağustos 2019, 15:41
Trabzonspor AEK maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçı saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor - AEK maçına saatler kaldı. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele eden Karadeniz ekibi, Yunanistan temsilcisi AEK'yı eleyerek gruplara çıkmak istiyor. Turun ilk karşılaşması Trabzonspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Rövanş maçı heyecanla bekleniyor. Peki, UEFA Avrupa Ligi play off turu Trabzonspor - AEK rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

TRABZONSPOR - AEK MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor ile AEK karşı karşıya geliyor. Trabzonspor - AEK maçı 29 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak.

Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

AEK, LİGE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turundaki rakibi AEK, Yunanistan Süper Ligi'nde ağırladığı Xanthi'ye 2-1 yenildi.

Ligin ilk haftasının kapanış maçında AEK, Xanthi'yi konuk etti.

Xanthi, 67. dakikada William ve 78. dakikada Jean Barrientos'un golleriyle 2-1 galip geldi ve sezona 3 puanla başladı. Nelson Oliveira, 90. dakikada AEK'in tek golünü attı.

Ev sahibi takımda Chico Geraldes, 34. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Trabzonspor, 3-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu ilk maçının rövanşında, 29 Ağustos'ta AEK'i ağırlayacak.

TRABZONSPOR-AEK MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında 29 Ağustos Perşembe günü sahasında Yunanistan temsilcisi AEK ile yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 100 lira ile 850 lira arasında değişen fiyatlarla biletlerin satışa sunulduğu açıklandı.

Müsabaka biletleri için Passolig ve kağıt bilet uygulamasının geçerli olacağı belirtildi. Passolig sahiplerinin hem passo.com.tr üzerinden hem de Passolig gişelerinden bilet alabilecekleri, kağıt biletlerin ise sadece gişelerden temin edilebileceği de aktarıldı.