Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş yönetimine rest! "Paramı verin yoksa..."

Abdullah Avcı'nın oyun stiline uymadığı gerekçesiyle Beşiktaş tarafından kendisine kulüp bulması istenen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı yönetime rest çekti. Portekizli futbolcu yönetimden parasını talep ederken, ücretinin ödenmemesi durumunda takımdan ayrılmayacağını bildirdi.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2019, 10:54 Güncelleme 27 Ağustos 2019, 11:00
Ricardo Quaresma’dan Beşiktaş yönetimine rest! Paramı verin yoksa...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yönetimi tarafından kendisine en kısa sürede kulüp bulması istenen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı idarecilere haber göndererek geçmiş alacaklarının yanı sıra 2019-2020 sezonu hak edişlerini de talep etti.

Kadro dışı kararı Beşiktaş camiasını ikiye bölen Ricardo Quaresma ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, Başkan Fikret Orman tarafından kulüpte istenmediği yönünde bilgilendirildiğini açıklayan Portekizli yıldız, konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirmişti.

Dün de Ümraniye'ye giderek arkadaşlarıyla görüşen ve "Hiçbir sorun yok, buradayım" diyen Q7, yönetime alacakları konusunda haber gönderdi. Kulüp arayışlarını devam eden 35 yaşındaki yıldız, siyah-beyazlılardan geçmiş alacaklarının yanı sıra 2019-2020 sezonu hak edişlerini de talep etti.

BAŞAKŞEHİR VE PAŞA İSTİYOR
Yönetimin bu işten en az zararla ayrılmak istediği ve kendilerinin de oyuncu için kulüp arayışında oldukları belirtildi. Şayet istenilen sonuç elde edilemezse Quaresma, sezon sonuna kadar kadroda yer almayacak ve 1.75 milyon Euro maaşı da cebine koyacak. Yıldız futbolcuya, MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'nin yanı sıra Süper Lig'den Başakşehir ve Kasımpaşa'nın da talip olduğu öğrenildi.