Galatasaray'a Falcao'nun ardından bir forvet daha | Galatasaray son dakika transfer haberleri

Monaco'da forma giyen dünyaca ünlü golcü Falcao'nun transferini bitirmek üzere olan Galatasaray, gözünü Nijeryalı forvet Blessing Eleke'ye çevirdi. Golcü oyuncunun menajeri de Galatasaray'ın ilgisini doğrularken, futbolcusuyla ilgilenen diğer kulüpleri de açıkladı.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2019, 10:37 Güncelleme 11 Ağustos 2019, 10:41
Galatasaray’a Falcao’nun ardından bir forvet daha | Galatasaray son dakika transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

Luzern forması giyen Blessing Eleke'nin menajeri Makinwa, Galatasaray'ın Nijeryalı golcü için teklifte bulunduğunu söyledi.

Akşam'ın haberine göre İsviçre ekibi Luzern'de forma giyen Blessing Eleke konusunda menajeri Makinwa, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Makinwa, "Masada birkaç teklif var. Galatasaray, Gent, Brescia ve Birmingham onu istedi. Ancak öncelikle Luzern'le anlaşmalılar." dedi.

23 yaşındaki futbolcunun tahmini piyasa değeri 4 milyon euro... Geçtiğimiz sezon 32 lig maçına çıkan Nijeryalı, sezonu 13 gol ve 5 asistle kapattı. 1.90 boyundaki futbolcu, hava toplarında da son derece etkili... Rakip kaleye sırtı dönük de oynayabilen Eleke, takım arkadaşlarına da çok sayıda pozisyon hazırlıyor.

Genç futbolcu artık Luzern'den ayrılmak istiyor. Sarı-Kırmızılı takımda öncelik Radamel Falcao transferine verildiği için Blessing Eleke'yle ilgili sonuç için en az 2 hafta gerekecek.