İstanbul'da UEFA Süper Kupa heyecanı! Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Liverpool Chelsea maçı için geri sayım başladı. İngiliz takımlarının dev mücadelesine sahne olacak UEFA Süper Kupa'nın oynanacağı Vodafone Park'ta hazırlıklar devam ediyor. Karşılaşmanın detayları belli olmaya başladı. Peki, Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Süper Kupa finali hangi kanalda?

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2019, 15:27 Güncelleme 05 Ağustos 2019, 15:27
İstanbul’da UEFA Süper Kupa heyecanı! Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Liverpool - Chelsea maçı hangi kanalda? Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Avrupa Ligi kupasının sahibi Chelsea arasında oynanacak Süper Kupa finali için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İngiliz ekiplerinin mücadelesine sahne olacak Vodafone Park'ta hazırlıklar devam ediyor. Peki, Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Süper Kupa finali hangi kanalda? İşte karşılaşmanın detayları...

LİVERPOOL - CHELSEA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

UEFA Süper Kupa için geri sayım başladı. Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak Süper Kupa maçı 14 Ağustos Çarşamba günü 22.00'de başlayacak.

UEFA Süper Kupa maçı, Şampiyonlar Ligi şampiyonu ile Avrupa Ligi kupasının sahibi arasında oynanıyor.

UEFA SÜPER KUPA FİNALİNİ KADIN HAKEM YÖNETECEK

İngiliz takımları Liverpool ve Chelsea arasında oynanacak UEFA Süper Kupa mücadelesini, Fransız kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamada, geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Avrupa Ligi kupasının sahibi Chelsea arasında Vodafone Park'ta 14 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Süper Kupa maçında, Fransız kadın hakem Stephanie Frappart'ın düdük çalacağı belirtildi.

Geçen ay ABD ile Hollanda arasında oynanan FIFA Kadınlar Dünya Kupası finalini yöneten 35 yaşındaki Frappart, UEFA'nın erkekler kategorisindeki önemli bir turnuvada görev alan ilk kadın hakem olarak tarihe geçecek.

Geçen sezon Amiens ile Strasbourg arasındaki mücadelede görev alarak Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) maça çıkan ilk kadın hakem unvanının da sahibi Frappart'ın yardımcılığını ise Fransız Manuela Nicolosi ile İrlanda Cumhuriyeti'nden Michelle O'Neal üstlenecek.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır ise İstanbul'daki mücadelede dördüncü hakem görevini üstlenecek.

SÜPER KUPA İSTANBUL HAVALİMANI'NDA SERGİLENİYOR

İngiliz takımları Liverpool ve Chelsea arasında, 14 Ağustos Çarşamba günü Vodafone Park'ta oynanacak UEFA Süper Kupa finali nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa ile Avrupa Ligi kupaları İstanbul Havalimanı'nda sergilenmeye başlandı.

Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Avrupa Ligi kupasının sahibi Chelsea arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesinde mücadelenin oynanacağı İstanbul'da hazırlıklar devam ediyor.

Bu kapsamda, Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa ile Avrupa Ligi kupaları için İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'ndeki alanda özel platform oluşturuldu. Kırmızı halının bulunduğu platformda sergilenen kupaların çevresinde güvenlik görevlileri yer alıyor.

Yerli ve yabancı yolcuların yoğun ilgi gösterdiği kupaların yaklaşık bir metre yaklaşılmasına izin veriliyor. Kupalara dokunmak isteyen kişilere görevlilerce çeşitli uyarılar yapılıyor.