Son dakika haberi: Deniz Türüç Fenerbahçe ile anlaştı! Galatasaray'a şok...

İstikbal Mobilya Kayserispor kaptanı Deniz Türüç, Fenerbahçe ile anlaştı. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Deniz Türüç için iki ezeli rakip arasından tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı.

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2019, 09:45 Güncelleme 01 Ağustos 2019, 10:08
Son dakika haberi: Deniz Türüç Fenerbahçe ile anlaştı! Galatasaray’a şok...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği İstikbal Mobilya Kayserispor kaptanı Deniz Türüç kararını verdi. Galatasaray'ın Emre Mor transferi sonrasında Fenerbahçe ile son bir görüşme yapan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu teklifi kabul etti. Fenerbahçe ile İstikbal Mobilya Kayserispor arasında son bir görüşme yapılacak ve bonservis rakamı netleştirilecek. Deniz'in bu hafta yeni takımı ile mukavele yapacağı da öğrenildi.

BONSERVİS RAKAMI NETLEŞECEK

Fenerbahçe ile İstikbal Mobilya Kayserispor arasında son bir görüşme yapılacak ve bonservis rakamı netleştirilecek. Deniz'in bu hafta yeni takımı ile mukavele yapacağı da öğrenildi. İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, kaptan Deniz Türüç'ün tercihi doğrultusunda adım atacaklarını açıklamıştı.

FENERBAHÇE'DEN BİR ÇALIM DAHA

Daha önce Vedat Muriç transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez de Deniz Türüç için kapıştı ve bu maçtan da sarı-lacivertliler galip ayrıldı.