Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman, saat kaçta? FB Hertha Berlin maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler 5. hazırlık maçında Alman ekibi Hertha Berlin ile mücadele edecek. Mücadeleyi yakından takip edecek olan taraftarlar Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Peki, FB Hertha Berlin maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Hertha Berlin maçına dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2019, 22:03 Güncelleme 23 Temmuz 2019, 22:03
Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman, saat kaçta? FB Hertha Berlin maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe bu kapsamda hazırlık maçlarında rakipleriyle karşılaşmaya da devame diyor. Fenerbahçe Alman ekibi Hertha Berlin ile karşı karşıya gelecek. Şimdi taraftar merakla Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Peki, Fenerbahçe Hertha Berlin maçı hangi kanalda yayınlanacak?

FENERBAHÇE HERTHA BERLİN MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Hertha Berlin ​hazırlık karşılaşması 25 Temmuz Perşembe günü saat 19.30'da oynanacak.

FENERBAHÇE HERTHA BERLİN MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Hertha Berlin ​hazırlık karşılaşması D Smart'tan naklen yayınlanacak.

MÜCADELE BERABERE SONUÇLANDI

25'inci dakikada Max Kruse'un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Ozan Tufan, meşin yuvarlağı Vedat'a aktardı. Vedat'ın vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0. 63'üncü dakikada William'ın pasında topla buluşan Weghorst, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1. Karşılaşmada başka gol olmazken, mücadele bu sonuçla sona erdi.