Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye veda paylaşımı

Son dakika haberine göre Fenerbahçe'nin Avusturya'da yapacağı kamp kadrosuna dahil edilmeyen Eljif Elmas, sarı-lacivertli camiaya veda sinyali veren bir paylaşım yaptı. Napoli'ye transferi gündemde olan Makedon oyuncu sarı ve lacivert kalpler koyarak "el sallama" emojisi paylaştı.

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2019, 15:42 Güncelleme 21 Temmuz 2019, 15:42
Eljif Elmas’tan Fenerbahçe’ye veda paylaşımı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Avusturya'daki kampı için kadroya dahil edilmeyen ve İtalyan ekibi Napoli'ye transferinin açıklanması beklenen Eljif Elmas, sarı-lacivertlere veda sinyali veren paylaşım yaptı.

Fenerbahçe'de Avusturya kampı kadrosuna alınmayan ve İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'ye transferine kesin gözüyle bakılan Makedon futbolcu Eljif Elmas, kulübe veda sinyalleri veren bir paylaşımda bulundu.

Genç yıldız, Fenerbahçe'nin tesislerinden aracıyla çıktığı anların videosunu Instagram hesabından yayınlayarak, görüntülerin üzerine sarı ve lacivert kalpler koyarak "el sallama" emojisiyle paylaştı.

Fenerbahçe'nin Napoli'den Eljif için 15 milyon Euro bonservis bedeli, 3 milyon Euro da bonus talebinde bulunduğu iddia edilmişti. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Eljif Elmas'ın berberi de, 'Son saç tıraşı' diyerek, genç futbolcuyla fotoğraf paylaşmıştı.