Damien Comolli ilanla hoca arıyor

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, kariyer sitesi Linkedin üzerinden ilanla altyapı hocası ilanı verdi. Damien ​Comolli İngilizce olarak verdiği iş ilanında altyapı hocasında aradığı özellikleri madde madde sıraladı. İlan sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2019 Güncelleme 18 Temmuz 2019, 07:55
Damien Comolli ilanla hoca arıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli kariyer ve iş arama platformu LinkedIn üzerinden iş ilanı verdi. Comolli, hesabından paylaştığı ilanla futbol akademisi için U8- U19 aralığında görev alacak antrenör arandığını belirtti. Damien Comolli, verdiği ilanda altyapı hocasında aradığı özellikleri ve tercih sebeplerini de madde madde açıkladı.

İŞTE ARANAN ÖZELLİKLER
ARANAN özellikler arasında UEFA Pro lisansı ya da lisans, en süt seviye profesyonel futbolda tecrübe, benzer bir görevde deneyim, mükemmel iletişim becerisi, akıcı İngilizce ve/ veya Türkçe konuşmak, kendine güven ve yüksek motivasyon bulunuyor.



Damien ​Comolli İngilizce olarak verdiği iş ilanında altyapı hocasında aradığı özellikleri madde madde sıraladı. İlan sosyal medyada da büyük ilgi gördü.