Son dakika: Galatasaray Michael Seri transferinde mutlu sona yakın!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Jean Michael Seri'nin, İtalyan ekibi Milan ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadığı ve yıldız futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği ifade edildi.

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2019, 16:48 Güncelleme 16 Temmuz 2019, 20:40
Son dakika: Galatasaray Michael Seri transferinde mutlu sona yakın!

İÇİNDEKİLER

Transferin hareketli takımı Galatasaray, bir yıldızı daha kadrosuna katmak üzere. İtalyan basınından Tuttomercato'da yer alan habere göre 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Milan ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı.

İSTANBUL'A GELİYOR
Fildişi Sahilli futbolcunun yarın ya da perşembe günü İstanbul'a gelmesinin beklendiği ifade edildi. Galatasaray, Seri'yi satın alma opsiyonu ile birlikte 1.5 milyon euro karşılığında kiralamak için teklifte bulunmuştu.

Fulham'ın küme düşmesiyle birlikte takımdan ayrılma kararı alan başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezonun başında kendisini Barcelona'nın da istemesine rağmen 30 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Fulham'a imzasını atmıştı.

Jean Michael Seri, geçtiğimiz sezon Fulham formasıyla ligde oynadığı 32 maçta 1 gol attı, 3 asist yaptı. Fildişi Sahilli futbolcunun Fulham'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

FOTOMAÇ