Son dakika transfer haberleri... Banega'nın menajerinden Galatasaray açıklaması!

Galatasaray, Arjantinli yıldız Ever Banega ile uzun süredir ilgileniyordu. Yıldız futbolcunun menajeri transfer ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o açıklamalar...

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2019, 18:29 Güncelleme 02 Temmuz 2019, 22:05
Son dakika transfer haberleri... Banega’nın menajerinden Galatasaray açıklaması!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Banega transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transfer yapmak için Mbaye Diagne'nin satışını bekleyen sarı-kırmızılı kurmaylar Ever Banega transferinde bir süredir ısrarlı tavrını sürdürüyordu.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen ve bu doğrultuda Ryan Babel, Adem Büyük ve Valentine Ozornwafor transferlerini açıklayan Galatasaray'da çalışmalar teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılıların gündemindeki bir numaralı isim olan Arjantinli yıldız oyuncu Ever Banega'nın transferinde de sıcak dakikalar yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak Banega'nın menajeri Santiago Hirsig çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuşan Hirsig, "Galatasaray ile anlaştık. Kulüpler arasındaki görüşmeyi bilmiyorum." sözleriyle anlaşmayı duyurdu.

Sevilla son olarak transfer için Galatasaray'dan Fernando'yu istemiş ve Brezilyalı oyuncunun İspanyol ekibine gitmeyi kabul ettiği iddia edilmişti.

Sevilla formasıyla geride bıraktığımız sezon La Liga'da 32 maçt görev alan Banega 3 gol ve 5 asitle oynadı. Milli takım formasıyla da 65 maçta görev alan yıldız oyunc bu yaz Arjantin'in Kupa Amerika kadrosuna çağrılmamıştı.