Fener Ol kampanyası nedir? Çekilişte kazananlar ne zaman açıklanacak? İşte WinWin kampanyası...

Bu akşam Star TV'de Fenerbahçe özel yayını ekranlara gelecek. Bu nedenle vatandaşlar şimdiden Fener Ol kampanyası hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Fener Ol kampanyası nedir? Çekilişte kazananlar ne zaman açıklanacak? İşte kampanyaya dair detaylar...

Giriş Tarihi 14 Haziran 2019, 20:40 Güncelleme 15 Haziran 2019, 02:24
Fener Ol kampanyası nedir? Çekilişte kazananlar ne zaman açıklanacak? İşte WinWin kampanyası...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de geçtiğimiz aylarda "Fener Ol" kampanyası başlatılmıştı. Kampanyayı binlerce kişi katılmış ve bağış yapmıştı. Bu akşam Star TV'de Fenerbahçe özel yayını ekranlara gelecek. Bu nedenle şimdi birçok kişi "Fener Ol kampanyası nedir?" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte kampanyaya dair merak edilenler...

FENER OL KAMPANYASI NEDİR?

Fenerbahçe bir süre önce kulübü mali sıkıntıdan kurtarmak adına Fener Ol kampanyasını başlatmıştı. Fener Ol'a destek veren vatandaşlar çekilişle çeşitli hediyelere de sahip olabilecek.

ÇEKİLİŞTE KAZANANLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Fenerbahçe Dergisi'ndeki yazısında çekiliş hakkında, "WinWin'in bu son gününde, birbirinden değerli ödüllere ek olarak manevi anlamda çok kıymetli pek çok özel hediye de yapılacak çekilişle sahiplerini bulacak, taraftarlarımızla buluşacak." ifadelerini kullandı.

FENER OL KAMPANYASINA BAĞIŞ NASIL YAPILIR?

Fenerbahçe, mali anlamda kulübü maddi açıdan ayağa kaldıracak 'Fener Ol' kampanyası için "Fener Ol" projesi için yeni bir internet sayfası oluşturdu. "fenerbahce.org/fenerol" adresinde "Kulübümüzün içinde bulunduğu zorlu süreçten aydınlık yarınlara kavuşması için hep birlikte omuz omuza bir mücadele başlatıyor ve 'FENER OL' diyoruz" ifadeleri kullanılırken, kampanyaya katılmak isteyen taraftarlar için ödeme yöntemleri ise "Kredi kartı, EFT/Havale, SMS-Kısa Mesaj, PTT Şubeleri" olarak gösterildi.

- EFT/Havale işlemleri Denizbank, Yapı Kredi Bankası, Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank'tan Türk lirası, Dolar ve Avro olarak yapılabilecek. SMS'le kampanyaya katılacak taraftarlar ise "FENEROL" yazıp 1907'ye mesaj atmaları durumunda kısa mesajla kulübe 20 TL katkıda bulunabilecek.

Kampanyanın detaylarına taraftarlar, "www.fenerbahce.org/fenerol" internet adresinden ulaşabilecek.

HANGİ ÖDÜLLER VERİLECEK?

FenerOL için yapılacak kazan-kazan etkinliğindeki bazı ödüller;

20 araba
5 ev
Obradovic ile yemek fırsatı
Kombine bilet
Stadyumda maç yapma şansı