İngiltere'de Ozan Kabak savaşı

Devre arasında Galatasaray'dan Stuttgart'a giden Ozan Kabak için İngiliz devleri birbirine girdi. Sözleşmesinde "15 milyon euroya serbest kalır" maddesi olan Kabak için Arsenal, Tottenham ve Manchester United'ın zemin yokladığı iddia edildi.

Giriş Tarihi 02 Haziran 2019, 12:52 Güncelleme 02 Haziran 2019, 12:52
İngiltere’de Ozan Kabak savaşı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'dan devre arasından Stuttgart'a transfer olan ancak sezon bitiminde takımının küme düşmesine engel olamayan Ozan Kabak için İngiliz devleri birbirine girdi.

Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre genç yıldızın peşinde Premier Lig'den Arsenal, Tottenham ve Manchester United gibi takımlar bulunuyor. Ozan Kabak Galatasaray'da oynarken de izleyen takımlar, sözleşmesinde bulunan "15 milyon euroya serbest kalır" maddesini kullanarak genç yıldızın transferini bitirmek istiyor.

BAYERN MÜNİH DE TAKİPTE
Öte yandan İngiliz ekiplerinin yanı sıra Ozan Kabak için Bayern Münih ve Real Madrid'in de devrede olduğu iddia edildi. 18 yaşındaki genç yıldız Galatasaray'dan 11 milyon euro bonservis bedeliyle Stuttgart'ın yolunu tuttu ve Bundesliga'da 15 maçta görev alarak 3 de gol attı.