Galatasaray'da hedef önce Jimmy sonra Töre

Toulouse ile sözleşmesi sona eren yıldız oyuncu Aslan’a ‘Evet’ dedi. G.Saray’ın bir sonraki hedefi ise yine boşta olan eski Beşiktaşlı Gökhan Töre.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Galatasaray'da hedef önce Jimmy sonra Töre
Bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Galatasaray, Fransız ekibi Toulouse ile sözleşmesi sona eren Jimmy Durmaz ile prensip anlaşmasına vardı. Türk pasaportuna sahip İsveçli milli oyuncu, sol açık, 10 numara ve sağ kanatta görev alabiliyor.

​FATİH HOCAYLA ÇALIŞMAK İSTİYOR
G.Saray, Jimmy Durmaz'dan sonra Gökhan Töre'nin transferini bitirecek. Töre, Fatih Terim'le çalışmayı çok istiyor. Tecrübeli oyuncu, opsiyonlu ve maç başı ücret ağırlıklı sözleşmeyi imzalamaya hazır.

Galatasaray'da hedef önce Jimmy sonra Töre-1

YERLİ TAKVİYE YAPMAK ZORUNDA
G.Saray 22 kişilik Şampiyonlar Ligi oyuncu listesi için UEFA'ya 8 Türk oyuncu bildirmek zorunda. Bu yüzden yerli oyuncu transferine de büyük önem veriyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler