Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda? TFF Spor Toto 1. Lig play off finali ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig play-off'ta final heyecanı yaşanıyor. Süper Lig'e çıkacak son takımın belirleneceği final maçında Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep karşı karşıya gelecek. Peki, Hatayspor - Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TFF 1. Lig play off final maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmanın detayları...

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2019, 18:01 Güncelleme 30 Mayıs 2019, 18:02
Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda? TFF Spor Toto 1. Lig play off finali ne zaman, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'e çıkacak son takım bugün belli olacak. Spor Toto 1. Lig'in play-off turu final aşamasında Gazişehir Gaziantep ile Hataypsor mücadele edecek. Süper Lig'e çıkacak son takım olabilmek için kıyasıya mücadele edecek iki takımın karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek. Peki, TFF 1. Lig play off final maçı hangi kanalda? Hatayspor - Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Hatayspor - Gazişehir Gaziantep maçının ayrıntıları...

HATAYSPOR - GAZİŞEHİR GAZİANTEP MAÇI HANGİ KANALDA?

Süper Lig'e çıkma maçı olan Spor Toto 1. Lig play-off final maçında Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep karşı karşıya geliyor. Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep arasında oynanacak karşılaşma 30 Mayıs'ta saat 21.45'te başlayacak.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sport Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

DÜDÜK CÜNEYT ÇAKIR'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre 30 Mayıs Perşembe günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Hatayspor-Gazişehir Gaziantep maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

Maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

HATAYSPOR 15 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Zorlu müsabakada Süper Lig bileti için mücadele edecek takımlardan Hatayspor son 15 maçtır kaybetmiyor. Gazişehir Gaziantep ise son 15 mücadelesinde 4 mağlubiyet aldı.

HATAYSPOR

En son 2001-2002'de 1. Lig'de yer aldıktan sonra bu sezon tekrar organizasyona dönen Hatayspor, daha önce 1993-1994 sezonunda play-off oynadı.

Hatay temsilcisi, o sezon Ankara'da oynanan play-off müsabakalarının ilkinde Adana Demirspor'a 1-0 yenilerek elenmişti.

GAZİŞEHİR GAZİANTEP

Play-off'ta 4. kez mücadele edecek Gazişehir Gaziantep, ilk olarak 1999-2000'de yer aldığı organizasyonda Çaykur Rizespor'u geçemedi.

2010-2011 sezonunda ve geçen sezon play-off finaline kadar yükselen Gaziantep temsilcisi Orduspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a yenildi.

NOTLAR:

Spor Toto 1. Lig Play-off final maçında Gazişehir Gaziantep ile İstanbul'da karşılaşacak olan Hatayspor'da Teknik Direktör İlhan Palut, Hatay'a şampiyonluğu getirmek istediklerini söyledi.

İlhan Palut, finalin oynanacağı İstanbul'a hareket etmeden önce yaptığı açıklamada, Adana Demirspor maçlarında istek ve inançlarını gösterdiklerini, kendi futbol felsefelerini ortaya koyarak şehre şampiyonluk getirmek istediklerini ifade etti.

Normal sezonda da şampiyonluğu çok istediklerini ancak play-off finali ile Hatay'a şampiyonluk getireceklerini belirten Palut, "Artık bir sezon finali. Süper Lig'i çok istiyorduk normal sezonda. Adana Demirspor maçlarında da bu istek ve inancımızı gösterdik. Şehirdeki sinerjiyi, isteği, enerjiyi siz de görüyorsunuz zaten, yaşıyorsunuz. Biz de bunun karşılığını verebilme adına son finalde gücümüzü koyacağız, mücadelemizi vereceğiz kendi futbol felsefemizi ortaya koyup inşallah bu şehre şampiyonluğu getirmeye çalışacağız" dedi.

Palut, bugün İstanbul'da son antrenmanlarını yapacaklarını daha sonra da maç saatini bekleyeceklerini söyledi.

İlhan Palut, Adana Demirspor maçının ilk yarısında Murat Paluli'nin bir sakatlığı olduğunu, durumunun ise maç saati belli olacağını kaydetti.