Ahmet Çakar'dan Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası çok konuşulacak açıklama! "2 şaibeli maç var"

Sabah Gazetesi Spor Yazarı Ahmet Çakar, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Çakar Galatasaray'ın 22. şampiyonluğu hakkında çok konuşulacak bir açıklama yaparken "Galatasaray'ın lehine olan iki şaibeli maç var." dedi.

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2019, 11:23 Güncelleme 23 Mayıs 2019, 11:23
Ahmet Çakar’dan Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrası çok konuşulacak açıklama! 2 şaibeli maç var

İÇİNDEKİLER

Sabah Gazetesi Yazarı Ahmet Çakar, Galatasaray'ın 22. şampiyonluğu, Beşiktaş'ın teknik direktör arayışları ve Fenerbahçe'nin önündeki zorlu transfer sürecini yorumladı. İşte Sabah'ın usta kalemi Ahmet Çakar'ın gündeme damga vuracak ve çok konuşulacak yorumları...

- G.Saray 22. şampiyonluğunu elde etti. Bu başarıda birinci sıraya kimi koyarsınız?
AHMET ÇAKAR:
Daha iki ay öncesine kadar Başakşehir zirvede 8 puan öndeydi. Ne olduysa Beşiktaşmaçının ikinci yarısından itibaren oldu. Beşiktaş'a kaybettiler ve ondan sonra da öngörülemez korkunç bir düşüşe geçtiler.

"GALATASARAY'IN LEHİNE OLAN İKİ ŞAİBELİ MAÇ VAR"
Hiç kimse G.Saray'ın şampiyonluğuna fazla laf etmesin. Bence lehlerine olan iki şaibeli maç vardır. İlki Trabzon, diğeri de geçen hafta oynanan Rize deplasmanı. Hele hele Rize maçı aslında hakem hatası sınıfına sokulacak bir maç değildi. Ama o maçı kazandılar. Buna karşın da Kadıköy'de oynanan F.Bahçe maçını çok net bir hakem hatası, belki de daha ötesi bir nedenle kaybettiler.

"FENERBAHÇE'NİN İŞİ KOLAY DEĞİL"
- Fenerbahçe, taraftarına söz verdiği transferleri yapabilecek mi?
AHMET ÇAKAR:
Transferler, yeni takım çakıl taşıyla olmuyor. Paraya ihtiyaç var. F.Bahçe'nin işi asla kolay değil.

"SERGEN YALÇIN'A ŞANS VERİLMELİ"
- Beşiktaş teknik direktör arıyor. Abdullah Avcı, Sergen Yalçın, Tayfun Korkut ve Okan Buruk çok kuvvetli adaylar. Hangi aday ağır basar?
AHMET ÇAKAR:
Pekâlâ Avcı veya Sergen Yalçın olabilir. Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam gibi Sergen Yalçın'a da şans verilmelidir.