Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan futbolcular hakkında olay açıklama 'Tarihe geçeceksiniz!'

Fenerbahçe Kulübü Çocuk ve Gençlik Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde etkinlik düzenledi. Ali Koç etkinlikte Alanyaspor yenilgisini, Fenerbahçe'nin kötü gidişatını değerlendirerek, futbolculara “Böyle oynamaya devam ederseniz tarihe geçeceksiniz!” dediğini açıkladı.

Giriş Tarihi 23 Nisan 2019, 17:06 Güncelleme 23 Nisan 2019, 17:21
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan futbolcular hakkında olay açıklama ’Tarihe geçeceksiniz!’

İÇİNDEKİLER

'FENERBAHÇELİ ÇOCUKLARA MAHCUBUM'

Başkanı Ali Koç, her koşulda taraftarın takıma büyük bir destek verdiğini belirtirken, "Sezon iyi gitmiyor. Hatta en mahcup olduğum kişiler de bu çocuklar. Sağ olsunlar onlar da velileri de, camia da bize olan inançlarını kaybetmediler. Bize olağanüstü kredi veriyorlar. Onların arzularını, beklentilerini önümüzdeki sezon yerine getireceğiz.

SAMANDIRA'YA NEDEN GİTTİ?

'Sezon zaten kötü gidiyor. Samandıra'ya gitmem de olağanüstü değil. İyi günlerde de gidiyoruz. Bu sefer özellikle gitmek istedim. Yenildiğimiz için gitmedim.'

"45 YILDIR BÖYLE BİR FUTBOL GÖRMEDİM"

Bu sezon ilk defa yenilmiyoruz ama Fenerbahçe'ye yakışmayacak şekilde yenildik. 7 yaşından beri maçlara gidiyorum, 45 yıldır. Alanyaspor maçının ikinci yarısındaki gibi bir futbolu ilk defa görüyorum. Samandıra'ya arkadaşlarla dertleşmeye, onlara inandığımız söylemeye gittik.

"BU CAMİAYA BORÇLARI VAR"

Onların bu camiaya borçları var. Kalan 5 maçta en iyisi yapmalarını, ellerinden geleni vermelerini, sezonu en iyi şekilde kapatmalarını söyledik.

"TARİHE GEÇECEKLER"

Bu şekilde giderse tarihe kötü anlamda gireceklerini, bundan kurtulmak için şansları olduğunu ifade ettim. Ceza, kızma değil, kesinlikle ve güven ve destek ve güç vermeye gittim. Hocamızla da dertleştik. Gazetelerde yazıldığı gibi ültimatom gibi bir durum yok verme yok. Benim tarzım da değil. Her şeyin yeri zamanı var. O zamanlar gelince görüşürüz. Hepimizin amacı Samandıra'da kalan 5 haftayı layığıyla bitirmek" ifadelerini kullandı.