Boca Juniors Gary Medel için Beşiktaş’ın kapısını çalacak

Kartal’da sezon sonunda yolların ayrılması beklenen Medel’e Boca Juniors da talip oldu. Tecrübeli oyuncu için şartlar zorlanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2019 Güncelleme 17 Nisan 2019, 07:58
Boca Juniors Gary Medel için Beşiktaş’ın kapısını çalacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Medel'e Boca Juniors da talip oldu... Arjantin'in ünlü kulübü bir süredir gündeminde olan Medel için tüm şartları zorlama kararı aldı. Siyah-Beyazlı yönetimin yıllık ücreti nedeniyle kadroda düşünmediği Şilili futbolcu için sezon sonunda Beşiktaş'ın kapısı çalınarak resmi teklif yapılacak.

TALİPLERİ BİRDEN DAHA FAZLA
Şilili star Medel'e ayrıca son dönemde Serie A'dan Parma, Belçika'dan Gent ve Premier Lig'den West Ham da talip. Bu kulüpler de Siyah-Beyazlı takımla pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.



2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Beşiktaş'a 2017 Ağustos ayında 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle gelen 31 yaşındaki oyuncunun 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Medel'in de ilk tercihinin Boca Juniors olduğu öğrenildi.

​ARKADAŞI BOCA'YI AÇIKLADI
Bu arada Paraguay'da Nacional forması giyen Erbes, Medel'in Boca Juniors'a geri dönmek istediğini ifade ederek, "Boca'yı çok seviyor. Bu nedenle geri döneceğine kesinlikle inanıyorum" ifadesini kullandı.