Galatasaray Nice'ten Danilo Barbosa'yı kiralıyor

Galatasaray ile Nice arasında yapılacak iş birliğinin ardından Fransız takımında forma giyen Danilo Barbosa'nın da Galatasaray'a geleceği iddia edildi. Fransa basınının iddiasına göre Galatasaray, bonservisi Nice'te olan Brezilyalı ön libero Danilo Barbosa'yı kiralık olarak kadrosuna katacak.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2019, 09:59 Güncelleme 08 Nisan 2019, 09:59
Galatasaray Nice’ten Danilo Barbosa’yı kiralıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Nice ile attığı işbirliği anlaşmasının imzasının mürekkebi kurumadan Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. O iddiaya göre Fransız ekibi sezon başında 10 milyon euro'ya Braga'dan aldığı 23 yaşındaki Brezilyalı ön libero Danilo'yu Galatasaray'a kiralık gönderecek.



BU SEZON 16 MAÇTA OYNADI
Danilo Barbosa, Nice formasıyla bu sezon Fransa Ligue 1'de 16 maçta sahaya çıktı. Gol ve asist istatistiği bulunmayan Sambacı, 16 maçta 1 kez sarı, 1 kez de kırmızı kart gördü. 23 yaşındaki Danilo Barbosa'nın Fransız ekibiyle olan sözleşmesi 2021'da sona erecek.


GALATASARAY FRANSIZ EKİBİ NICE İLE İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞINI DUYURMUŞTU

İşte Galatasaray'ın yaptığı o açıklama:
Galatasaray Spor Kulübü ile Phoenix Rising Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması kapsamında kulübün ortaklarından olan dünyaca ünlü yıldız ve aynı zamanda eski futbolcumuz Didier Drogba Türk Telekom Stadyumu'nda Başkanımız Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldi.

Organizasyona İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, Galatasaray Spor Kulübü Muhasip Üyesi Dorukhan Acar'ın yanı sıra Phoenix Rising Kulübü Başkanı Berke Bakay ile OGC Nice Kulübü Başkanı ve Phoenix Rising FC ortaklarından Alex Zheng katıldı.

Buluşmada Galatasaray Spor Kulübü'nün Phoenix Rising Kulübü ile yapılan anlaşmanın bir benzerinin Fransa'nın Nice Kulübü ile de yapılacağı duyuruldu.