Galatasaray'ın hedefi Beşiktaş'ın eski yıldızı Ryan Babel

Cimbom, devre arası Fulham’a transfer olan 32 yaşındaki Ryan Babel’i kadrosuna katmakta kararlı...Galatasaray, Fatih Terim'in de çok istediği Fulham'lı oyuncunun menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2019 Güncelleme 21 Mart 2019, 08:03
Galatasaray’ın hedefi Beşiktaş’ın eski yıldızı Ryan Babel

İÇİNDEKİLER



G.Saray,
Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak istiyor... Cimbom, devre arasında Beşiktaş'tan Fulham'a kiralık olarak giden Ryan Babel'i transfer ederek kadrosunu güçlendirmenin peşinde. 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.


GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ
G.Saray'ın Babel'in menajeriyle ilk görüşmeyi geçtiğimz günlerde yaptığı ve görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. Taraflar bir kez daha masaya oturacak.


TERİM DE ONU ÇOK İSTİYOR
Fatih Terim de Ryan Babel ismine çok sıcak bakıyor. Sarı- Kırmızılı yönetimin transfer harekatından haberdar olan tecrübeli hoca da sezon sonu transferin bitmesini bekliyor.


718 DAKİKADA 5 GOLE KATKI
Babel, bu sezon Fulham forması ile Premier Lig'de 9 maça çıktı. Hollandalı futbolcu, bu maçlarda 2 gol kaydederken 3 de asist yaptı. 718 dakika sahada kalan Ryan Babel, 5 gole katkı yaptı.


120 MAÇTA 36 GOL ATTI
Hollandalı yıldız Ryan Babel, Süper Lig'de 120 maça çıktı. Yıldız oyuncu bu maçlarda 36 gole imza attı. Babel, 23 de asist yaptı.



54 KEZ MİLLİ FORMA GİYDİ
32 yaşındaki Hollandalı yıldız Ryan Babel, 54 kez milli takım formasını giydi. 8 kez fileleri havalandırdı.