Otoriteler Şenol Güneş’e büyük haksızlık yapıldığı konusunda birleşti

Kartal, Şenol Güneş’in çalıştırdığı 4 sezonda 2 lig şampiyonluğu yaşadı. Şampiyonlar Ligi’nde ise gruptan namağlup lider çıkarak ikinci tura yükseldi. Otoriteler ,"Yönetim birçok futbolcuyu Güneş'e sormadan sattı. Ama o Beşiktaş'ı yine de zirveye oynattı. Taraftarın tepkisi nankörlüktür" görüşünü savundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2019 Güncelleme 12 Mart 2019, 08:00
Otoriteler Şenol Güneş’e büyük haksızlık yapıldığı konusunda birleşti

İÇİNDEKİLER




Beşiktaş'ta Konyaspor
maçında Güneş'e yapılan tepki gündeme damga vurdu... Başta Ahmet Çakar ve Önder Özen olmak üzere futbol otoriteleri Güneş'e taraftarın yaptığı tepkiyi nankörlük olarak yorumladı. Beşiktaş Şenol Güneş'le 4 sezonda 2 lig şampiyonluğu kazanırken her sezon zirveye oynadı.


​BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİ
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş grubundan namağlup lider olarak çıkarken Güneş Kartal'ı tarihinde ilk kez 2. tura çıkaran isim oldu. Yönetim yıldızları satarken onun sesi bile çıkmadı.



İşte Ahmet Çakar ve Önder Özen'in görüşleri:

​AHMET ÇAKAR: SİZ KİMSİNİZ?
"Şenol Güneş 2 şampiyonluk yaşadı. Şampiyonlar Ligi'nde başarı yaşadı. Beşiktaş'ı çok iyi temsil etti. Beşiktaş taraftarına soruyorum. 15 sene önce Süleyman Seba'ya sinkaflı git dediniz, yönetimi protesto ettiniz. Şenol Güneş'e istifa dediniz. Siz kimsiniz?"


​ÖNDER ÖZEN: TARİHE GEÇTİ...
"ŞENOL Güneş'e bu maçta tepki gösterilmiş olabilir. Ama yarın Beşiktaş kitapları Şenol Güneş'i altın harflerle yazacaktır. İki şampiyonluk kazanmış, Avrupa'da büyük iş çıkarmış bir hoca başarılıdır. Bunu kimse inkar edemez"