Bugün hangi maçlar var? 2019 Şampiyonlar Ligi'nde hangi maç hangi kanalda?

UEFA Şampiyonliar Ligi'nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Son 16 turunun 2. ayağı bugün başlayacak. Futbolseverler bugün hangi maçların oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, bugün hangi maçlar var? Şampiyonlar Ligi'nde hangi maç hangi kanalda? İşte günün maçları....

Giriş Tarihi 12 Mart 2019, 10:05 Güncelleme 12 Mart 2019, 10:05
Bugün hangi maçlar var? 2019 Şampiyonlar Ligi’nde hangi maç hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Bugün hangi maçlar var? Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde 1 numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçları oynanacak. Kazanan takımların bir üst tura çıkacağı karşılaşmalra ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi'nde hangi maç hangi kanalda? Bugün hangi maçlar var? İşte Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş fikstürü...

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

BUGÜN

Manchester City - Schalke
Saat: 23.00

Juventus - Atletico Madrid
Saat: 23.00

YARIN

Bayern Münih - Liverpool
Saat: 23.00

Barcelona - Lyon
Saat: 23.00

HANGİ MAÇ HANGİ KANALDA?

Manchester City - Schalke
Yayın: beIN Sports 2

Juventus - Atletico Madrid
Yayın: beIN Sports 1

SON 16 TURU İLK KARŞILAŞMALAR

SCHALKE - MANCHESTER CİTY

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Alman ekibi Schalke 04, İngiliz devi Manchester City'yi konuk etti. Manchester City, Schalke defansının büyük hatasında Agüero'nun golüyle 18. dakikada öne geçti.

Oyunu üstün götüren İngiliz ekibine ilk şok 38'de geldi. Otamendi'nin elle müdahalesi sonrası VAR incelemesiyle penaltı kararı çıktı. Topun başına gelen Bentaleb skoru eşitledi.

İlk yarının normal süresi sona ermek üzereyken bu kez Fernandinho'nun müdahalesiyle hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bentaleb, bir kez daha topu ağlara yollayarak skoru Schalke 04 lehine çevirdi: 2-1.

Maçın 2. yarısında skoru dengelemeye çalışan Manchester City'de ilk penaltıya sebebiyet veren Otamendi, 2. kırmızı kartını görerek 68'de oyundan atıldı.

85. dakikada Schalke 04'ün eski oyuncusu Sane, müthiş bir golle skoru eşitledi: 2-2.

90. dakikada Sterling, Alman ekibinin savunmasını zayıf yakaladı ve maçın sonucunu belirledi: 3-2.

ATLETİCO MADRİD - JUVENTUS

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İspanyol Atletico Madrid, İtalya'dan Juventus'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

70. dakikada Atletico Madrid, Morata ile bir gol buldu. Ancak VAR incelemesinin ardından faul gerekçesiyle gol iptal edildi.

78. dakikada duran topla başlayan pozisyonda Gimenez, Atletico'yu öne geçirdi.

83. dakika bir başka savunmacı Godin sahneye çıkarak skoru belirledi: 2-0.

Atletico Madrid, Juventus'u 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı.